Hjem > H > Hvordan Koble Fitbit Versa Til Telefon?

Hvordan koble Fitbit versa til telefon?

Åpne Fitbit-appen og trykk på Bli med i Fitbit. Følg instruksjonene på skjermen for å opprette en Fitbit-konto og koble («pare») Fitbit-enheten til telefonen eller nettbrettet. Sammenkobling sørger for at Fitbit-enheten og telefonen eller nettbrettet kan kommunisere med hverandre (synkronisere dataene sine).

Les mer

Hvilken app til Fitbit?

Last ned Fitbit-appen

Du trenger nemlig å laste ned Fitbit-appen. Den får du for både iOS og Android, så det er bare å stikke inn i app-butikken du bruker og laste ned. Om du heller foretrekker å holde styringen via stasjonær eller laptop, så kan du også bruke PC eller Mac.
Også, hvordan få varsel på fitbit? Hvis du bruker Fitbit Charge 3 eller Fitbit Charge 4, kan du slå på Treningsvarsler for å motta varsler om treningene dine i Trening-appen selv når Ikke forstyrr er på. Gå til Innstillinger-appen. Ikke forstyrr. Treningsvarsler.

Kan man ringe med fitbit versa 3?

Hvordan bruker jeg Fitbit-smartklokken til å ta telefonanrop på håndleddet? Bruk den innebygde høyttaleren og mikrofonen i Fitbit Sense og Fitbit Versa 3 til å ta telefonsamtaler på håndleddet. Folk spør også kan man dusje med fitbit charge 4? Selv om du kan dusje med de vannbestandige enhetene på, kan det å fjerne dem redusere risikoen for eksponering for såper, sjampo og balsam, noe som kan forårsake langvarig skade på enheten samt hudirritasjon. Vi anbefaler heller ikke at du har på noen av enhetene i badekar eller badstuer.

Hvorfor vil ikke Fitbit synce?

Slå telefonen eller nettbrettet av og på igjen. Avinstaller Fitbit-appen og installer den på nytt. Hvis Fitbit-vekten ikke synkroniseres etter at du har installert appen på nytt, kan du logge på Fitbit-kontoen på en annen telefon eller et annet nettbrett og prøve igjen. Folk spør også hvordan synke fitbit versa? Hvordan synkroniserer Fitbit-enheter dataene sine?

  1. Gå til Fitbit-appen og trykk på I dag-fanen profilbildet ditt. bildet av enheten.
  2. Trykk på Synkroniser nå.

Hvordan laste ned Fitbit app?

hvordanfitbitlaste nedFitbit

Slik installerer du en app:

  1. Ha klokken i nærheten, gå til Fitbit-appen og trykk på I dag-fanen.
  2. Trykk på Galleri.
  3. Se gjennom tilgjengelige apper.
  4. Trykk på Installer.
Du kan også spørre hvordan få fitbit på norsk? Hvordan endrer jeg språket på Fitbit?
  1. Logg på fitbit.com-dashbordet og bla ned til bunnen av siden.
  2. Nederst til venstre finner du det nåværende landet ditt og klikker på Endre for å velge et annet land. Fitbit.com-dashbordet oppdateres automatisk til det offisielle språket i landet du valgte.

Hvordan svare på meldinger på Fitbit versa?

Android

  1. Trykk på varselet på enheten.
  2. Trykk på Svar eller Flere svar.
  3. Velg et tekstsvar fra listen over hurtigsvar, eller trykk på emoji-ikonet for å velge en emoji.

By Laurice Klint

Kan man ringe uten sim-kort? :: Hvordan få 24 timers klokke på Fitbit versa 3?
Nyttige lenker