Hjem > H > Hvordan Laste Ned Tv 2 Play?

Hvordan laste ned TV 2 Play?

Du kan få tilgang til TV 2 Play enten via vår app, eller via vår nettside tv2play.no (PC/Mac). TV 2 Play-appen er tilgjengelig på følgende enheter: Nettbrett og mobil for iOS (iPad, iPhone) Nettbrett og mobil for Android (f.

Les mer

Hvordan få inn TV2 Sumo?

Du finner TV 2 Sumo som egen app på Apple TV, Android TV, mobil, nettbrett og iPad, Samsung og LG Smart TV, Playstation samt vi har støtte for Chromecast. Vi er også tilgjengelig på PC/Mac og Chromebook. Hvordan får jeg TV 2 Play på mitt TV? Om ikke appen er forhåndsinstallert, finner du den ved å søke etter TV 2 Play i Smart Hub/Samsung Apps. Undersøk om fjernsynet er satt med Norge som region om du ikke finner appen. Selv om du har norsk språk på TV-en kan region være satt til et annet land.

Man kan også spørre kan man se tv 2 på nettet gratis?

TV 2 beskytter sitt innhold godt, men selv om det ikke er gratis nevner vi at du får alt TV2 sender på www.tv2sumo.no. Noe av innholdet er gratis, men for å få full tilgang kan du velge mellom alt fra ukekort til 35 kroner eller årskort til 895 kroner. Dessuten, er tv 2 play og tv2 sumo det samme? TV 2s strømmetjeneste kommer i helt ny drakt før sommeren, med nye oppgraderinger og en enda tydeligere rolle i mediehusets innholdsunivers. Samtidig byttes navnet til TV 2 Play.

Hvor mye koster TV 2 Play i måneden?

Ny pris for månedsabonnement er 399 kr i måneden. Årsabonnementet vil koste 3 990 kr. I forhold til dette, hvordan strømme tv 2? TV 2 Play er tilgjengelig i app for Android og iOS. Du kan laste ned fra Play Store eller App Store.

Hvilke kanaler har TV 2 Play?

* Inkluderte direktekanaler: TV 2, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV2 Nyhetskanalen, TV 2 Sport 1, TV 2 Sport, TV Sport Premium, TV 2 Premium 2, C More First, C More Stars, C More Series, C More Hits og SF-kanalen. Hvorfor funker ikke TV 2 Play? Får ikke startet avspilling

Om det kommer opp feilmelding, så sjekk om det er tilgjengelige oppdateringer for TV 2 Play-appen eller programvare for din enhet. Ta kontakt med oss om alt er oppdatert, og avspillingsproblemene fortsatt vedvarer.

Hvordan få apper på Smart TV?

Last ned apper og spill

  1. Rull til «Apper» fra Android TV-startskjermen.
  2. Velg Google Play Butikk-appen .
  3. Bla gjennom eller søk etter apper og spill. For å bla gjennom: Gå opp eller ned for å se ulike kategorier.
  4. Velg appen eller spillet du vil ha.
  5. Følg veiledningen på skjermen for å installere appen eller fullføre kjøpet.

By Florian

Kan man høre på musikk fra Apple Watch? :: Hvordan bruke Strim på TV?
Nyttige lenker