Hjem > H > Hvordan Kopiere En Spilleliste På Spotify?

Hvordan kopiere en spilleliste på Spotify?

På PC-en høyreklikker du listen, og velger «share». Gjør tilsvarende på mobilappen om du gjør det derfra. Sanger som legges til vil nå dukke opp i spillelisten hos begge.

Les mer

Hvordan dele Spotify liste med en person?

Deling av spillelister med venner

Åpne Spotify og gå til spillelisten du vil dele. Klikk eller trykk på de tre små prikkene øverst og velg Del. Dette vil gi deg alle delingsalternativene.
Hvordan dele Spotify med andre? Det er enkelt å skaffe seg Premium Family

  1. Registrer deg eller logg deg på med den eksisterende kontoen din.
  2. Inviter familiemedlemmer du bor sammen med til Premium.
  3. Familiemedlemmer godtar invitasjonen hjemme, bekrefter adressen, og det er det – du er en del av familien. *

Kan Spotify deles?

En nyttig funksjon Spotify tilbyr kundene sine er muligheten for å lage samarbeidsliste. Dette betyr at du kan enkelt dele listen din med andre og lage den sammen. Ta dette i betraktning, hvordan få privat profil på spotify? For å angi en privat økt i Spotify på Windows, Mac eller Linux-datamaskinen, start først Spotify-appen på datamaskinen. I Spotify-appen øverst, klikk på navnet ditt. Fra menyen som åpnes etter å ha klikket på navnet ditt, velg "Privat økt". Ved siden av navnet ditt øverst på Spotify-appen, ser du nå et hengelåsikon.

Hvordan bruke Spotify familie?

Med et familieabonnement har hver person sin egen Spotify-konto; akkurat på samme måte som om man betalte for et premium-abonnement hver for seg. Dermed slipper man å blande sammen spillelister, lyttehistorikk og unngår også at musikken pauses hos én dersom en annen starter å spille. Kan man bruke Spotify på flere enheter? Om dere er flere i familien som bruker Spotify kan dere bruke samme Spotify-konto samtidig. Det er likevel noen begrensninger du bør være oppmerksom på. Du kan ikke spille musikk på flere enheter samtidig. Det vil si at du for eksempel ikke kan høre på musikk på PC-en samtidig som Spotify spiller på mobilen.

Hvor mange brukere på Spotify Premium?

Spotify Duo og Spotify Family

Spotifys Premium Family-medlemskap kan deles av opptil 6 familiemedlemmer i samme husstand, eller en Premium Duo-konto kan brukes av bare to personer som også bor i samme hjem.
Hvordan dele Spotify duo? Avslutt når som helst

  1. Bli med i Duo ved å registrere deg eller logge på med den eksisterende kontoen din.
  2. Inviter noen du bor sammen med, til å bli med i Duo via e-post, WhatsApp – gjør det som funker for deg.
  3. Vedkommende aksepterer invitasjonen hjemme, bekrefter adressen sin, og det er det – dere er begge på Duo. *

Hvordan fungerer Spotify duo?

Som navnet avslører, er det et abonnement for to personer, mot Premium Family der inntil seks personer har hver sin Premium-konto. Duo har samme krav som Family, nemlig at personene må bo på samme adresse.

By Peltz

Hvordan lade en Apple Watch? :: Hvordan kan jeg rette i en PDF-fil?
Nyttige lenker