Hjem > H > Hvordan Endre Emner På Pinterest?

Hvordan endre emner på Pinterest?

Åpne startfeedverktøyet

  1. Logg på Pinterest-kontoen din.
  2. Klikk på nedoverpilen øverst til høyre.
  3. Velg Finjuster startfeeden din.
  4. Klikk på Logg-, Tavler- eller Emner-fanen, og slå av Pins, tavler eller emner du ikke lenger vil ha anbefalinger for.

Les mer

Hva brukes Pinterest til?

I motsetning til sosiale bildetjenester som Flickr og Instagram, legger brukerne her i mindre grad ut egenprodusert innhold. Pinterest brukes derimot i hovedsak til å dele bilder og video fra nettsider som man finner spesielt interessante eller inspirerende. 604 000 nordmenn har Pinterest-profil (februar 2017). Er Pinterest gratis? Appen er gratis og finnes både i App Store for iOS-enheter og Google Play for Android-enheter. Etter at du har lastet ned appen kan du velge å logge på med din Facebook, Google eller Apple konto. Eller du kan registrere deg som bruker ved å oppgi e-post adresse, alder, kjønn og nasjon, og velge deg et passord.

Kan man bruke bilder fra Pinterest?

Bortsett fra i uvanlige tilfeller er det ikke Pinterest som har opphavsretten til bildene som brukere lagrer på nettstedet vårt. Hver gang det er nødvendig, bør du få tillatelse til å bruke et bilde fra den som eier opphavsretten til bildet. Hvordan få følgere på Pinterest? Når Pinnen din er lagt ut på Pinterest, betaler du for promoteringen av den . Pinnen vises deretter i startfeeden til målgruppen din – og i relevante søk. På den måten er du godt i gang med å tiltrekke deg fans, følgere og kunder.

Ta dette i betraktning, hva er aldersgrensen på pinterest?

Pinterest. Sosialt nettverk for å dele bilder og video med fokus på interesser, hobbyer og kreativitet. Her deles oppskrifter, bilder, plakater, bilder av strikketøy og mat, tekstil og design, og mye mer. Aldersgrense i App Store: 12+ Google Play: PG-klassifisering. Så, hvor lagres pinterest? Pins du lagrer, samles på tavlene dine. Du kan gi navn til tavlene dine og organisere dem i profilen din som du selv vil. For å finne enda flere ideer kan du invitere andre på Pinterest til å samarbeide om gruppetavler .

Folk spør også hvem lagde pinterest?

Grunnleggerne av Pinterest er tre personer – Paul Sciarra, Evan Sharp og Ben Silbermann. Angående dette, hvem eier informasjonen som legges ut på facebook? Under Facebooks punkt om deling av innhold og informasjon, finner vi følgende formulering: «Du eier alt innhold og all informasjon som du publiserer på Facebook.» Instagram på sin side skriver at de «ikke påberoper seg eierskap over innhold du publiserer via tjenesten.»

Tilsvarende, hvordan finne bilder uten copyright?

Her kan du laste ned gratis bilder

  1. Pixabay.com. Tilbyr nedlasting av gratis fotografier, vektorer og illustrasjoner.
  2. Flickr. Flickr er et av verdens mest populære nettsteder for deling av bilder.
  3. Wesaturate.com.
  4. Pexels.
  5. Stockvault.
  6. Freeimages.
  7. Unsplash.com.
  8. The Public Domain.

By Carolynn

Hvilke bilder kan man bruke fritt? :: Hvordan dele bilder fra iPhone til Chromecast?
Nyttige lenker