Hjem > K > Kan Presentkort Brukes På Xxl?

Kan Presentkort brukes på XXL?

Gavekortene våre er gyldige i to år fra utstedelsesdato, kan ikke brukes på tvers av landegrensene og kan benyttes i våre varehus. NB: gavekortene kan ikke benyttes på xxl.no. Gavekortene våre kan kjøpes som fysiske gavekort eller digitale gavekort.

Les mer

Kan man bruke presentkort på Elkjøp?

Våre gavekort kan du kjøpe i alle våre varehus, men IKKE på elkjop.no. Du kan kjøpe våre gavekort med verdi opptil 10 000 kroner. Gavekortet fungerer i 3 år, eller til verdien er brukt opp. Gavekortet kan benyttes både i butikk og online. Hvor kjøper man MasterCard gavekort? Paygoo Prepaid MasterCard® Gift kan kjøpes hos Narvesen, 7-Eleven og YX/7-Eleven. Kort som er forhåndsinnlastet med 500 kr, kan også kjøpes på Circle K, Coop og butikker i Norgesgruppen – finn din nærmeste forhandler her. Paygoo Prepaid MasterCard® Gift can be used online and in any store that accepts MasterCard.

Så, har man krav på pengene tilbake?

Du kan ikke kreve å få pengene tilbake, men oftest kan du få en tilgodelapp du kan handle for en annen gang. Den kan du bruke i tre år, hvis det ikke står noe annet. Kan man få tilbake penger med byttelapp? – Når kan man få pengene tilbake, og når får man kun en tilgodelapp? – Du har i utgangspunktet ikke rett på pengene tilbake. Finner du ikke noe som passer, spør etter tilgodelapp. Er varen satt ned i pris, kan du måtte godta en tilgodelapp på salgsbeløpet, sier Høst.

Tilsvarende, kan gavekort gå ut på dato?

Et gavekort eller en tilgodelapp uten betingelser kan brukes til å handle i forretningen i 3 år fra utstedelse uten begrensninger! Dersom det ikke settes noen utløpsdato på gavekortet eller tilgodelappen så er det den alminnelige foreldelsesfristen på 3 år som gjelder. Er vinlotteri tillatt? Et vinlotteri er lov å arrangere som møtelotteri der allmenheten ikke har tilgang. Det kan for eksempel arrangeres på en liten arbeidsplass eller organisasjon. Så sant vinlotteriet ikke er hovedhensikten med møtet, vil et slikt lotteri ikke medføre krav om tillatelse eller melding til Lotteritilsynet.

Er det lov å drikke hjemmebrent?

Hjemmebrenning er forbudt i Norge, etter alkoholloven av 2. juni 1989. Denne loven gir imidlertid adgang til brygging av øl og vin. I dag er det forbudt i de fleste land å lage brennevin uten særskilt løyve, selv til eget bruk. Hva er ambulerende bevilling? Ambulerende bevillinger er tenkt brukt ved bryllup, jubileum og lignende arrangementer. Slike bevillinger gis vanligvis til selskapslokaler. Ambulerende bevillinger kan gis for all alkoholholdig drikk, men bare til sluttede selskaper.

Hvor kan jeg bruke mitt gavekort?

Dittgavekort.no er et felles gavekort for Olav Thon Gruppen, som kan brukes på alle kjøpesentre i Amfi og Thon Eiendom, og alle Thon Hotels i hele Norge. Du kan også bruke gavekortet på restauranten som er tilknyttet Thon Hotels.

By Mackoff Strecker

Hvorfor får man dotter i ørene når man er forkjølet? :: Hvordan olje i øret?
Nyttige lenker