Hjem > H > Hvordan Fungerer Klarna Faktura?

Hvordan fungerer Klarna faktura?

Kjøp først.Betal senere.

  1. I butikkens kasse. Velg Betal senere. Legg inn personlig informasjon du kan utenat.
  2. Når pakken er på vei. Din 30 dagers betalingsperiode starter når pakken sendes.
  3. Fullfør betalingen. Klarna-appen gir deg full oversikt over hva du skal betale, og når betalingen forfaller.

Les mer

Hvor mye koster det å bruke Klarna?

Når du bruker Klarna Checkout trenger du ingen egen avtale med innløser, innløseravtale er inkludert. I tillegg til kredittkortløsning inneholder Klarna Checkout Klarna Faktura og Klarna Konto. Per transaksjon: 2,4% + kr. 2,80. Kan man betale med Klarna i butikk? Betal med Klarna i butikk. Alt vi gjør, gjør vi for å gjøre shopping enda mer smoooth for deg – og ikke bare online! Shopping skal være enkelt overalt, også i fysiske butikker. Velg om du vil betale senere eller dele opp betalingen uten å måtte vente med å handle eller søke om kreditter.

Så, er klarna trygt?

Det er trygt, enkelt og smooth

Velg Klarna i kassen for å kjøpe nå og betale senere. Da kan du motta varene før du betaler for dem. Du kan også velge å dele opp betalingen over tid - eller du kan betale alt med én gang. Det er enkelt, raskt og trygt - og du er alltid dekket av Klarnas Kjøperbeskyttelse.
Hvordan handle med Klarna? Hvordan det fungerer.

  1. Nettsurfing. Kundene dine får beskjed om at de kan betale for varen etter at de har mottatt den.
  2. I kassen. Med enkel overordnet informasjon fullføres kjøpet i løpet av sekunder.
  3. Pakke på vei. Ordren aktiveres av forhandler og når den er sendt starter kundens betalingsperiode.

Hva betyr det å betale med Klarna?

Når du velger å handle med faktura fra Klarna, skal du alltid få det du har bestilt før du betaler. Du betaler heller ikke for varer som er feil, eller som ikke dukker opp. Det er enkelt, risikofritt og praktisk. Hvordan finne Klarna faktura? Hvor finner jeg fakturaen min?

  1. Gå til Min Klarna.
  2. Trykk på Betalinger for å se ordrene og fakturaene dine.
  3. Velg en ordre for å vise betalingsdetaljene dine.

Hvordan fungerer en faktura?

En faktura er et dokument som opprettes når man skal ta betalt for en vare eller tjeneste. En faktura skal inneholde sum og beskrivelse for innbetaling, forfallsdato, kontonummer for innbetaling, samt navn og adresse på mottaker. Selgers navn og organisasjonsnummer må også være med. Er det gratis å bruke Klarna? Rundt 4500 norske nettbutikker og mer enn 100 000 nettbutikker verden over tilbyr betaling med Klarna. Det er gratis, enkelt og trygt.

Angående dette, hvor mye koster klarna checkout?

Pris for Klarna Checkout er 2,79 % + 3.50 NOK pr transaksjon. Vises som et standard valg i kassen, på lik linje med andre betalingsløsninger. Kundene kan også her velge mellom faktura, delbetaling eller kortbetaling. Pris for Klarna Payment faktura er 2,79 % pr transaksjon og 5.90 NOK pr faktura.

By Claudian

Hvordan betale Klarna konto? :: Hvordan få vekk fingermerker på TV?
Nyttige lenker