Hjem > H > Hvordan Slette Bilder På Iphone Og Ikke I Icloud?

Hvordan slette bilder på iPhone og ikke i iCloud?

Når du trenger å slette bilder fra iPhone, men ikke iCloud, kan du også sikkerhetskopiere iPhone-bilder til en annen iOS-enhet med ett klikk. Du trenger bare å klikke på "Verktøykassen" og koble til en annen iOS-enhet for å overføre bilder fra iPhone til andre iOS-enheter innen ett klikk.

Les mer

Kan man slette bilder på iPhone og beholde dem i iCloud?

Hvis du bruker iCloud-bilder og sletter bilder og videoer fra én enhet, blir bildene og videoene slettet på de andre enhetene dine. Hvis du legger til bilder på iPhone, iPad eller iPod touch ved å koble enheten til datamaskinen, kan du ikke slette dem direkte fra enheten i Bilder-appen. Ta dette i betraktning, hvordan se hva som er i icloud? Med iCloud kan du lagre det du liker best og holde det oppdatert på alle enheter som er logget på med Apple-ID-en din. Du får 5 GB gratis iCloud-lagring, og du kan kjøpe mer eller frigjøre plass når som helst.

Ta dette i betraktning, hvor er mine bilder?

Det kan ligge i en av mappene på enheten din. på en Android-enhet. Trykk på Bibliotek nederst. Sjekk mappene på enheten din under «Bilder på enheten». Hvordan finne gamle Bilder? Finner du oldemor i disse bildebasene?

  1. Digitalt museum. På Digitalt Museum kan landets arkiver og museer laste opp fotografier fra sine samlinger.
  2. Nasjonalbiblioteket. På Nasjonalbibliotekets nettsider kan du søke etter bilder av kjente og mer ukjente personer.
  3. Riksarkivet.

Hvor er det tryggest å lagre bilder?

Lagring av bilder med Google Disk

Google Disk fungerer med alle enheter, uansett merke og operativsystem, og det eneste du trenger er en Google-konto. Med en solid mengde GB gratis lagringskapasitet i skyen, kan du lagre både bilder og video på en trygg måte.
Hvordan fungerer skylagring? Skylagring er en modell for datalagring der digitale data lagres i logiske sammenslutninger, hvor det ofte blir lagret på flere servere og ofte på flere steder. Det fysiske miljøet er vanligvis driftet og eid av et «hosting»-firma.

Hvor kan man lagre bilder på nett?

Med Dropbox kan alle laste opp og overføre filer til nettskyen og deretter dele dem med hvem de vil. Sikkerhetskopier og synkroniser dokumenter, bilder, videoer og andre filer til lagring i nettskyen, og få tilgang til dem på en hvilken som helst enhet – uansett hvor du er. Tilsvarende, hva er forskjellen på icloud og icloud drive? iCloud Drive gir deg sikker tilgang til alle dokumentene dine på iPhone, iPad, iPod touch, Mac og Windows-PC. Når du logger på iCloud, har du tilgang til iCloud Drive. Med iCloud Drive kan du holde filer og mapper oppdatert på alle enhetene dine, dele filer og mapper med venner, familie og kollegaer, og mye mer.

Hva er iCloud lagringsplass?

iCloud er gratis opp til 5GB, men for de fleste er det ikke dette tilstrekkelig, og man er da nødt til å kjøpe ekstra lagringsplass. For noen få kroner i måneden kan du oppgradere til 50 GB.

By Daffodil

Hvor sikkert er passordet ditt? :: Hva er forskjell på Min Sky og iCloud?
Nyttige lenker