Hjem > H > Hvilke Land Kan Man Bruke Vipps?

Hvilke land kan man bruke Vipps?

Du fyller på et valgfritt beløp i Vipps, og kan bruke dette fritt til hvor som helst i verden etter gjeldende priser. Å motta samtaler fra alle land er selvsagt gratis! EU/EØS: I EU/EØS koster det ikke noe mer å bruke mobilen enn hjemme i Norge.

Les mer

Kan man betale med Vipps i utlandet?

Så enkelt er det dessverre ikke, verken Vipps eller Mobilepay kan brukes i butikker utenfor Norge, men de kan likevel være nyttige på reisen hvis du skal dele regninger med norske venner eller overføre lommepenger til ungene. Bare husk at du trenger nettforbindelse for at disse appene skal virke. Hvorfor tar det 3 dager med Vipps? – Det skjer fordi betaling fra kort og fra konto går via helt forskjellig infrastruktur. Betaling fra konto er såkalt straksbetaling, som skjer på sekundet. Fra kort går det via kortselskapenes systemer, og da tar det tre dager.

Så, hvilke banker bruker vipps?

Her i Vipps tar vi sikkerhet og forenkling på alvor!

  • DNB.
  • Danske Bank.
  • Handelsbanken.
  • Sparebank Møre.
  • Sparebank 1 (se liste under)
  • Balder (se liste under)
  • Eika (se liste under)
Er Vipps bare i Norge? Vi har Vipps i Norge, svenskene har «Swish», danskene og finnene har MobilePay og det er andre liknende systemer for mobilbetaling i andre land.

Og et annet spørsmål, kan man betale med vipps i butikken?

Det eneste kunden trenger for å betale med Vipps i din butikk, er å ha lagt til et BankAxept-kort i appen. Kunden skanner QR-koden i betalingsterminalen, og betalingen belastes deretter kontoen på samme måte som om kunden hadde betalt med plastkortet. Så, kan man vippse til svensk nummer? Nei, du må ha norsk d-nummer eller personnummer for å bruke tjenesten.

Og et annet spørsmål, hva heter vipps i sverige?

Swish er et mobilt betalingssystem i Sverige. Tjenesten ble lansert i 2012 av seks store svenske banker. Den hadde 6,5 millioner brukere i september 2018. Du kan også spørre hva koster det å vippse 20000? Det koster ingenting å vippse penger til venner så lenge beløpet er 5000 kr eller under. Skal du vippse 5001 kr eller mer, koster det 1 % av beløpet. Skal du vippse penger til lag, foreninger og bedrifter er dette gratis uansett beløp.

Hvor lang tid tar det før man får penger på konto?

Overføring mellom banker skjer klokken 05.45, 09.45, 11.45, 13.45 og 15.45. På hverdager. Pengene går da ut fra konto, og er på mottakers konto etter ett kvarter.

By Magena Adelgren

Hvor lang tid tar det å oppdatere Windows 11? :: Hvordan komme seg inn på Helsenorge uten Bankid?
Nyttige lenker