Hjem > H > Hvordan Få Tilgang Til Hbo Nordic?

Hvordan få tilgang til HBO Nordic?

Installer og åpne HBO Max-appen på telefonen eller nettbrettet ditt, eller gå til HBOMax.com på datamaskinen din. Åpne HBO Max-appen og velg Logg inn (eller velg en serie eller film og så Logg inn). Oppgi e-postadressen og passordet for HBO Nordic- eller HBO España-kontoen din.

Les mer

Så, kan ikke logge inn på hbo max?

Prøv å logge inn på telefonen, nettbrettet eller TV-en din. Hvis du ikke kan logge inn på noen enheter, kan du prøve å tilbakestille passordet ditt. Hvis dette ikke fungerer, kan du se Kan ikke tilbakestille passordet. Hvis du kan logge inn på en annen enhet, kan du prøve det neste trinnet. Man kan også spørre hvordan gå fra hbo nordic til hbo max? Abonnenter av HBO Nordic og HBO España (faktureres via Apple, HBO eller en kabel-TV-leverandør) kan logge inn på HBO Max på alle støttede enheter med e-postadressen og passordet for kontoen.

Og et annet spørsmål, hvor mange kan se på hbo max samtidig?

HBO Max kan streames på opptil tre forskjellige enheter samtidig, derfor kan du dele en konto med venner og familiemedlemmer. Tjenesten gjør det også mulig å opprette flere brukerprofiler, med alternativer for Kid-profiler der foreldre kan aktivere kontroller som setter innholdsgrenser. Derav, hvordan logge inn på hbo max med telia? Registrer deg hos HBO

Bruk registreringslenken du nå får, og følg veiledningen for å komme i gang med HBO Max. Husk: Bruk samme e-postadresse som den du har på kundeforholdet ditt hos Telia når du registrerer HBO-kontoen. Har du valgt ut HBO Max og skal velge det inn igjen, må du registrere deg på nytt.

Folk spør også hvor finner jeg hbo max?

Hvordan får jeg tilgang til HBO Max-innhold? Når du har valgt HBO Nordic i poengmodellen, kan du registrere deg kostnadsfritt her for å få tilgang til HBO Max sin egen app, som blant annet kan brukes på telefon, chromecast, nettbrett, smart-TV og Apple TV. Dessuten, hvordan laste ned episoder på hbo? Å laste ned en video er superlett. Bare trykk på det runde ikonet med en pil inni som ligger direkte til høyre for episoden du vil se. Deretter legger episodene seg i en egen «Nedlastninger»-fane i appen.

Kan man se offline på HBO?

Nå kan du se også uten nettilgang.

Selv om HBO Nordic har et lass av gode filmer og TV-serier, er ikke appen det folket liker best med tjenesten, med henholdsvis 2,1 og 2,6 av 5 stjerner fra brukerne i App Store (iOS) og Play butikk (Android).
Kan man laste ned HBO? For å laste ned filmer eller TV-serier fra HBO Nordic trenger du et aktivt abonnent og appen. Du kan kun laste ned på appene til Android og iOS, så det er ikke mulig å laste ned på PC eller Mac.

Hvorfor får jeg ikke tekst på Apple TV?

Slå på Skjult teksting og SDH

på Apple TV, og velg Tilgjengelighet > Undertekster og skjult teksting. Slå på Skjult teksting og SDH (eller bruk tilgjengelighetssnarveien).

By Keriann

Hvordan stoppe automatisk avspilling av videoer? :: Kan ikke spille av HBO Max?
Nyttige lenker