Hjem > H > Hvorfor Får Jeg Ikke Sendt Tekstmeldinger?

Hvorfor får jeg ikke sendt tekstmeldinger?

Slå telefonen av og på (dette kan i mange tilfeller løse problemet). Se driftsmeldinger for problemer relatert til SMS. Test SIM-kortet ditt i en annen telefon, og test et annet SIM-kort i din telefon.

Les mer

Hvorfor blir noen Meldinger blå og noen grønne?

Hvis du kommuniserer mellom to Apple-enheter med iMessage aktivert, ser du blå meldinger. Hvis du kommuniserer med en hvilken som helst enhet som ikke bruker iMessage - som en Android-telefon eller en iPhone som ikke har iMessage slått på - vil du se grønne meldinger. Tilsvarende, hva er forskjellen på imessage og sms? Den tydeligste forskjellen mellom en tekstmelding og iMessage er bakgrunnen. Apple bruker blå bakgrunn for å markere iMessage og grønn bakgrunn for å markere tradisjonell SMS og MMS.

Også, hvordan bytte fra imessage til tekstmelding?

Etter at du har sendt iMessage-meldingen, og du ser at den ikke har blitt levert, eller om du ganske enkelt ønsker å være helt sikker på at mottakeren får meldingen, bare trykk og hold på den blå boblen som inneholder meldingsteksten, og velg deretter Send som tekstmelding. Dessuten, hvordan få tilbake slettede meldinger på iphone? Gjenopprett tapte SMS-er fra iTunes Backup –iPhone datagjenoppretting innhenter tapte SMS-er fra tidligere sikkerhetskopiering via iTunes. Gjenopprett SMS fra iCloud – dersom du sikkerhetskopierer SMS-ene dine via iCloud, vil programvaren tilby gjenoppretting av tekstmeldingene dine fra iCloud.

Man kan også spørre hvordan skru på imessage?

Slå av og start iMessage og FaceTime på nytt

  1. Gå til Innstillinger > Meldinger og slå av iMessage.
  2. Gå til Innstillinger > FaceTime og slå av FaceTime.
  3. Start enheten på nytt: iPhone. iPad. iPod touch.
  4. Slå på iMessage og FaceTime igjen.
Man kan også spørre hvordan se om noen har lest meldingen på iphone? I meldingsvinduet kan du i blant se at en venn har lest meldingene du har sendt. Du velger selv om andre skal få se at du har lest meldingen eller ikke. – Inntil nå har denne funksjonen vært enten av eller på for alle vennene dine, men fra og med nå kan du velge hvem som skal få se det og ikke.

Og et annet spørsmål, hvordan lage gruppe på sms?

Slik legger du til noen i en gruppetekstmelding

  1. Trykk på gruppemeldingen du vil legge noen til i.
  2. Trykk på gruppesymbolene øverst i tråden.
  3. Trykk på det grå pilsymbolet til høyre for kontaktene og deretter på Legg til kontakt .
  4. Skriv inn kontakten du vil legge til, og trykk på Ferdig.
Folk spør også hvordan opprette sms gruppe iphone? Send en gruppetekstmelding
  1. Åpne Meldinger og trykk på Skriv ny-knappen .
  2. Skriv inn navnene eller trykk på Legg til-knappen. for å legge til personer fra kontaktene dine.
  3. Skriv inn meldingen din, og trykk deretter på Send-knappen .

Også, hva er poenget med imessage?

iMessage er Apples egen innebygde meldingstjeneste. iMessage er en gratis tjeneste, men sending eller mottak av iMessages bruker trådløse data. Med iMessage kan du enkelt sende tekstmeldinger, bilder eller videoer, alt fra Meldinger-appen. De fungerer bare på Apples enheter, nemlig iPhone, iPad og Mac.

By Annetta Shebchuk

Hvorfor kan jeg ikke sende bilder på Messenger? :: Kan ikke sende tekstmelding?
Nyttige lenker