Hjem > H > Hvorfor Kan Jeg Ikke Sende Bilder På Messenger?

Hvorfor kan jeg ikke sende bilder på Messenger?

Hvis Facebook Messenger-appens cache og data er ødelagt, kan dette være problemet bak at du ikke kan dele bilder med vennene dine ved hjelp av Facebook Messenger. Sletting av uønsket cache vil fikse problemet og gjøre lagringsplass for andre viktige ting.

Les mer

Så, hvordan legge ved en fil i messenger?

Åpne samtalen du vil legge til en fil i. Klikk på nederst i chatvinduet. Klikk på . Velg en fil, og klikk på Åpne. Hvordan sender man bilder på Messenger? Hvordan sender jeg et bilde, en video, en etikett eller en talemelding i Messenger? Åpne en samtale, og trykk deretter på følgende alternativer nederst ved siden av tekstboksen. Hvis du ikke ser disse alternativene, trykker du på ved siden av tekstboksen først. Ta og send nye bilder eller videoer.

Hvor stor fil kan sendes på Messenger?

Du kan sende filer på opptil 1 gigabyte, og det er ikke noen begrensninger for type filer. Man kan også spørre hvordan legge til vedlegg på facebook? leggeFacebook

Slik sletter du filer hvis du har tillatelse:

  1. Trykk på
  2. Sveip til venstre under navnet på gruppen, og trykk deretter på Filer.

Kan ikke sende bilder fra iPhone?

Prøv denne fremgangsmåten først

  • Start enheten på nytt:
  • Sjekk nettverksforbindelsen.
  • Hør med operatøren din for å se om meldingstypen du prøver å sende – for eksempel MMS eller SMS – er støttet.
  • Hvis du prøver å sende MMS-gruppemeldinger på iPhone, går du til Innstillinger > Meldinger og slår på MMS-meldinger.
Du kan også spørre når messenger ikke virker? Hvis du ikke kan oppdatere Messenger-appen for Android, kan du prøve noen av disse forslagene: Slett data for å få mer plass på telefonen din. Avinstaller Messenger-appen, og installer den på nytt fra Google Play Butikk. Oppdater appen Google Play Butikk.

Hvorfor virker ikke Messenger?

Hvis du har problemer med å logge inn på Messenger, må du kontrollere at du har den nyeste versjonen av Messenger-appen installert. Det gjør du å ved gå til telefonens eller nettbrettets appbutikk (f. eks. Apple App Store, Google Play Store) og laste ned eventuelle oppdateringer. Hvordan overføre store filer på nettet? Det finnes mange skylagringstjenester som du kan laste opp og deretter dele store filer til. Noen populære skylagringstjenester inkluderer OneDrive, Dropbox, iCloud og Google Drive. Når filen lagres i skyen, kan du inkludere en kobling til dokumentet i e-postmeldingen.

Hvordan laste opp en fil på Facebook?

Trykk på nederst til høyre på Facebook. Trykk så på Grupper og deretter på Dine grupper, og velg gruppen din. Hvis du ikke ser Grupper, trykker du på Se mer. Sveip til venstre under navnet på gruppen, og trykk deretter på Filer.

By Arlan Tookes

Hvorfor blir bildene uklare på Messenger? :: Hvorfor får jeg ikke sendt tekstmeldinger?
Nyttige lenker