Hjem > K > Kan Ikke Sende Tekstmelding?

Kan ikke sende tekstmelding?

Jeg kan ikke sende SMS

Slå telefonen av og på og prøv igjen. Dette kan i mange tilfeller løse problemet. Finn SMS-innstillingene på telefonen din og kontroller at nummer til meldingssentral (SMSC) er +47 920 01 000. Se bruksanvisningen for telefonen om du er usikker.

Les mer

Hvem kan sende meg melding på Messenger?

Venner av vennene dine på Facebook; Folk på Facebook som har telefonnummeret ditt på telefonkontaktlisten sin. Husk at personer som har telefonnummeret ditt, ikke trenger å ha deg som Instagram-kontakt eller Facebook-venn for å få kontakt med deg; Alle andre på Facebook og Instagram. Hvordan unngå uønskede meldinger på Messenger? Slik kan du unngå meldingene

  1. Åpne Messenger-appen.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i «Chatter».
  3. Trykk på «Personvern» i menyen.

Hvor er Meldingsforespørsler på Messenger?

Slik finner du mappen i Facebook Messenger-appen, trinn for trinn: Åpne appen og på «Innstillinger» øverst i høyre hjørne (tannhjulet). Gå til «Personer» og trykk på «Meldingsforespørsler». Her ligger meldingene fra personer som ikke er på vennelisten din. Hvordan lese meldinger i Messenger uten at avsender ser det? Slik åpner du Messenger-meldinger uten at det synes

  1. Åpne Messenger-appen (men ikke gå inn på selve meldingen).
  2. Sett deretter telefonen i flymodus, men ikke lukk Messenger-appen når du gjør det – bare svei opp nederst på skjermen for å få opp verktøysfeltet, og sett på flymodus derfra.
  3. Nå kan du gå inn og lese meldingen.

Derav, hvorfor blir ikke meldingen sendt?

Sjekk at mobiloperatøren din støtter SMS-, MMS- eller RCS-meldinger. Kontrollér abonnementet eller kredittsaldoen din for å sjekke at du har nok til å sende eller motta meldinger. Sjekk at du har signal. Sjekk om enheten er i flymodus. Følgelig, hvorfor er noen sms grønne og noen blå? Hvis du kommuniserer mellom to Apple-enheter med iMessage aktivert, ser du blå meldinger. Hvis du kommuniserer med en hvilken som helst enhet som ikke bruker iMessage - som en Android-telefon eller en iPhone som ikke har iMessage slått på - vil du se grønne meldinger.

Kan ikke sende tekstmelding iPhone?

Hvis du ikke kan sende eller motta meldinger på iPhone, iPad eller iPod touch

  • Start enheten på nytt:
  • Sjekk nettverksforbindelsen.
  • Hør med operatøren din for å se om meldingstypen du prøver å sende – for eksempel MMS eller SMS – er støttet.
Følgelig, hvordan komme i kontakt med facebook? Facebook baserer seg på kontakt via egne kontaktskjemaer rettet mot spesifikke problemer. Det er ikke mulig å kontakte Facebook via e-post eller telefon. Facebook er verdens største nettsamfunn, med over en milliard aktive brukere på verdensbasis.

Hvordan slette spam på Messenger?

For å slette meldingen må du først åpne chatteboblen. Ved siden av meldingen du har skrevet i en samtale er det tre ikoner: en for emoticons, en for å dele, og en med tre vertikale prikker. Klikk på disse prikkene, så får du opp flere valg. Her kan du velge å klikke på «Fjern», så slettes meldingen.

By Schumer

Hvorfor får jeg ikke sendt tekstmeldinger? :: Hvordan logge inn på jobbmail?
Nyttige lenker