Hjem > H > Hvordan Sende Talemelding?

Hvordan sende talemelding?

I WhatsApp går du til en samtale, og så trykker du på mikrofon-ikonet til høyre for meldingsfeltet. Hold fingeren inne mens du leser inn meldingen din, og så slipp når du er ferdig.

Les mer

Dessuten, hvordan overføre fra gammel til ny iphone?

Overføring ved hjelp av iCloud

  1. Det første du må gjøre er å ta en sikkerhetskopi av innholdet på telefonen. Gå til «Innstillinger» > «iCloud» > «Sikkerhetskopiering».
  2. Overfør deretter SIM-kortet til din nye iPhone.
  3. Neste steg er å overføre iCloud-sikkerhetskopien til den nye enheten.
Hvor er MMS fanen på iPhone? Hvis du prøver å sende MMS-gruppemeldinger på iPhone, går du til Innstillinger > Meldinger og slår på MMS-meldinger. Hvis du ikke ser valget om å slå på MMS-meldinger eller Gruppemeldinger på iPhone, er det ikke sikkert at operatøren din støtter denne funksjonen.

Hvorfor er noen SMS grønne og noen blå?

Hvis du kommuniserer mellom to Apple-enheter med iMessage aktivert, ser du blå meldinger. Hvis du kommuniserer med en hvilken som helst enhet som ikke bruker iMessage - som en Android-telefon eller en iPhone som ikke har iMessage slått på - vil du se grønne meldinger. I forhold til dette, hvordan aktivere mms på ipad? MMS er automatisk satt opp på iPhone med iOS 8 installert, men husk at MMS må være aktivert under Innstillinger - Meldinger. Du kan også laste ned automatisk oppsett på nettet.

Og et annet spørsmål, hvordan sende melding på telefon?

Send melding

  1. Trykk på meldingsboksen.
  2. Skriv meldingen din. Hvis du vil lagre den som utkast og gå tilbake, trykker du på Tilbake .
  3. Trykk på Send. når du er ferdig.
Hvordan sende tekstmelding i stedet for iMessage? Etter at du har sendt iMessage-meldingen, og du ser at den ikke har blitt levert, eller om du ganske enkelt ønsker å være helt sikker på at mottakeren får meldingen, bare trykk og hold på den blå boblen som inneholder meldingsteksten, og velg deretter Send som tekstmelding.

Følgelig, hvorfor blir sms konvertert til mms?

Mange telefoner gjør nemlig om SMS-ene til MMS-er hvis du sender en gruppemelding og det har sneket seg inn bare én eneste mottaker som mangler telefonnummer og kun har e-postadresse i adresseboken. Hvordan dele bilder mellom iPhone og Samsung? Google Bilder

  1. Logg på med den samme Google-kontoen i Photos-appen på både Android og iPhone. Aktiver deretter sikkerhetskopien og vent på at bilder og videoer skal synkroniseres mellom begge enhetene.
  2. ELLER velg alle bildene du vil dele. Klikk på Del-knappen, velg mottakeren fra kontaktlisten, og trykk på Send.

Derav, hvordan sende bilder fra samsung til iphone?

Bilder og videoer

  1. Koble Android-enheten til datamaskinen, og finn frem til bildene og videoene.
  2. Velg bildene og videoene du vil flytte, og dra dem til en mappe på datamaskinen.
  3. Koble fra Android-enheten, og koble iPhone, iPad eller iPod touch til datamaskinen.
  4. På en Mac med macOS Catalina åpner du Finder.

By Amora

Hvordan sende mail fra Outlook? :: Hvorfor sendes ikke epost?
Nyttige lenker