Hjem > H > Hva Sier Loven Om Gps Sporing?

Hva sier loven om GPS sporing?

Hovedregelen er at virksomheter skal be om samtykke fra brukerne når de tilbyr tjenester som krever informasjon om hvor brukerne befinner seg (geolokalisering). Geolokalisering brukes av smarttelefoner og annet utstyr som er koblet mot internett.

Les mer

Hvordan installere foreldrekontroll?

Foreldrestyring på Android-enheter

Åpne appen og velg foreldrekontroll i innstillingene. Når du skrur på foreldrestyring må du lage en PIN-kode, som senere benyttes for å endre innstillingene. Inne på innstillingene for foreldrekontroll kan man blant annet: Angi aldersgrenser for apper, spill og musikk.
Hvordan få App Store på iPhone? Hvis du ikke finner App Store

Tilpass innstillingene for Kjøp i iTunes og App Store, og sørg for at du velger «Tillat» for Appinnstallering-innstillingen. App Store skal vises på enheten din igjen. Hvis du fremdeles ikke finner App Store, kan du søke etter den.

Hvordan få Skjermtid?

Gå til Innstillinger og trykk på Skjermtid. Rull ned, og velg barnets navn under Familie. Trykk på Slå på Skjermtid og deretter på Fortsett. Konfigurer Skjermfri tid, Appgrenser og Innhold og personvern med alle ønskede begrensninger for barnet, eller trykk på Ikke nå. Angående dette, hvordan skru av begrenset tilgang? Konfigurere Begrenset tilgang

Gå til Innstillinger > Tilgjengelighet, og slå på Begrenset tilgang. Trykk på Kodeinnstillinger, og trykk deretter på Angi kode for Begrenset tilgang.

Hvordan ta av Spør om kjøp?

kjøp

Spør i en melding

  1. Du får et varsel på telefonen din.
  2. Gå gjennom forespørselen.
  3. Trykk på Godkjenn eller Avslå.
Hvordan godkjenne kjøp familiedeling? På iPhone, iPad og iPod touch
  1. Gå til Innstillinger.
  2. Trykk på navnet ditt. Deretter trykker du på Familiedeling.
  3. Hvis du er familieorganisatoren, må du sørge for at Deling av kjøp er slått på. Deretter kan du trykke på navnet til et familiemedlem for å se om Spør om kjøp er slått på for den aktuelle kontoen.

Hva er Vekkinger iPhone?

Bruk Vekkinger-panelet i Skjermtid-valgpanelet til å vise statistikk over hvor ofte du vekker enhetene dine og hvilke apper du bruker først når du vekker dem. Følgelig, hvor mye skjermtid 10 år? Fra to til fire år kan barna se på skjerm opptil én time om dagen, mellom 5 og 17 år er det anbefalt opptil to timer.

Hva betyr skjermtid?

Skjermtid: Hvilke apper du har hatt på skjermen, og hvor lenge. Opplåsinger: Hvor ofte du har låst opp telefonen din og åpnet bestemte apper. Varsler: Hvor mange varsler du har mottatt, og fra hvilke apper.

By Dewain Gasienica

Hvordan funker gavekort? :: Kan foreldre overvåke barn?
Nyttige lenker