Hjem > H > Har Postnord Sporing?

Har PostNord sporing?

Sendingsnummer/ordrenummer

Du kan enkelt spore pakken din på postnord.no. Det eneste du trenger er et sendingsnummer som er et unikt serienummer for din pakke. Det er avsender som gir pakken et sendingsnummer, som også kan kalles kollinummer, kolli-id, sporingsnummer eller tracking nummer.

Les mer

I forhold til dette, er kollinummer det samme som sendingsnummer?

En forsendelse vil ha ett sendingsnummer, men sendingen kan inneholde flere kolli. Kollinummer brukes derfor for å skille de forskjellige kolliene som er i en sending. Eksempel: På en forsendelse som inneholder flere pakker, vil alle pakkene ha samme sendingsnummer, men hver pakke vil ha et eget og unikt kollinummer. Deretter, har ikke fått sporingsnummer? Sporingsnummer blir gitt av din leverandør. Vanligvis finner du sporingsnummer på meldingen som forteller deg at pakken har blitt postlagt. Dersom du ikke finner sporingsnummeret, ta kontakt med leverandør.

Hvordan finne en pakke uten sporingsnummer?

Sporing av pakker er selvsagt ikke et nytt fenomen, men visste du at Posten kan lete frem pakker selv uten sendingsnummer? Går du til Postens hjemmesider, og velger sporing av pakker, blir du bedt om å taste inn sending- eller kollinummer. Derav, hvilke dager kjører postnord? PostNord kjører pakker alle dager hele året, med unntak av lørdager, søndager og helligdager. Om det passer best for deg å hente eller sende pakke på lørdag vil dette likevel være mulig, da våre inn- og utleveringssteder er lørdagsåpne.

Ta dette i betraktning, når leverer postnord hjem?

Som regel leveres pakker på kvelden frem til klokken 21. Enkelte steder leverer vi også på dagtid. Når pakken er på vei kan du som mottaker, dersom det er ønskelig, varsles om beregnet leveringstid. Hva er Kollinummer PostNord? Et sendingsnummer er et serienummer som identifiserer din pakke. Dette får du fra din avsender. Sendingsnummer kan iblant også kalles kollinummer, kolli-ID, sporingsnummer eller tracking nummer.

Også, hva er en servicepakke?

Transporttid er normalt 1–3 virkedager, avhengig av strekning. Pakken kan leveres over hele landet, inkludert Svalbard. Pakken leveres klimanøytralt. Dette betyr at Posten forplikter seg til å redusere transportens klimagassutslipp og i tillegg kompensere for resterende utslipp. Er det sporing på brev? All post som har tildelt sporingskode kan spores. Nummeret for sporing som du må bruke for å spore pakker og brev er referansenummer, sendingsnummer eller kollinummer. Dette nummeret er sporingskoden, og det finner du vanligvis i meldingen som informerer om at varen er pakket og videresendt.

Følgelig, kan jeg hente pakke på posten uten hentelapp?

Ikke noe problem! Vi hjelper deg slik at du får hentet pakken din likevel. Gå inn på my.postnord.no, klikk deg inn på den aktuelle pakken, og så finner du hentekoden din der. Denne tar du med deg til utleveringsstedet, og så får du hentet pakken din.

By Odette

Er det sporing på alle pakker? :: Hvordan ville Knud Knudsen fornorske dansken?
Nyttige lenker