Hjem > K > Kan Man Se Viaplay Offline På Mac?

Kan man se Viaplay offline på Mac?

Finn en film eller en episode du vil laste ned. Trykk på «Lagre offline». Hvis du ikke har WiFi-tilgang, kan du velge å tillate nedlasting over mobildata under «Kontoinnstillinger». Når du har lastet ned innholdet, lagres det i Offline-fanen.

Les mer

Hvordan få Netflix på PC?

Du kan se Netflix på Windows-datamaskinen ved å gå til netflix.com. Strømming på netflix.com støttes i Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox og Opera. Gå til netflix.com i den foretrukne nettleseren din. Velg Logg inn. Kan man se NRK TV uten nett? Stortinget har gitt en garanti som sier at alle hustander i Norge skal ha tilgang til NRKs TV-kanaler på sin faste adresse. Har du ikke dekning fra det digitale bakkenettet der du bor så kan du ta kontakt med NRKs Publikumsservice. Da får du hjelp til å skaffe deg TV-signalene på annen måte.

Dessuten, kan man laste ned fra nrk super?

Det er heller ikke mulig å laste ned innhold til offline-bruk og det er lite «kjent stoff» utenfor NRK sitt repertoar av produksjoner. Så barn vil sjeldent finne storfilmer blant NRK Super sine lister. Pris: Gratis! Ta dette i betraktning, hvordan laste ned fra nrk super? Har du en iPhone eller iPad? Har du en Android-telefon eller et Android-nettbrett? Trykk på lenken bit.ly/nrksuper_android og last ned NRK Super fra Google Play.

Du kan også spørre hvordan få flere enheter på netflix?

Innlogging. Når du har åpnet Netflix-appen eller nettstedet til Netflix, velger du Logg inn for å få tilgang til kontoen din slik at du kan begynne å se på serier og filmer. Du kan logge inn på hvilken som helst enhet som er kompatibel med Netflix, eller på flere kompatible enheter. Hvor lenge ligger nedlastede filmer på Netflix? Når det er mindre enn 7 dager til en tittel utløper på enheten, vises det hvor lang tid du har igjen på siden Nedlastinger i Netflix-appen. Enkelte titler utløper 48 timer etter at du trykker på play for første gang. Når du starter avspillingen av en av disse titlene, ser du gjenstående timer på siden Nedlastinger.

Følgelig, kan man laste ned filmer på viaplay?

- Vi kaller funksjonen for «download to go», og den er tilgjengelig på alle mobiltelefoner og nettbrett med Android eller iOS. Dermed kan du for eksempel fylle opp nettbrettet ditt med Sauen Shaun-episoder før du setter deg på flyet, slik at barna har noe å se på i ferien. Hva er begrensningene? Du kan også spørre hvorfor får jeg ikke sett på viaplay? Prøv en annen enhet eller nettleser

Du kan prøve å spille av noe på Viaplay gjennom en annen støttet enhet. Du kan se alle enhetene vi støtter her. Hvis du bruker en datamaskin kan du også prøve å bytte nettleser. Viaplay har støtte for følgende nettlesere: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, og Safari.

Hvordan laste ned Viaplay app på pc?

Det er altså ikke mulig å laste ned innhold på PC, Mac, Apple TV eller Smart-TVer per dags dato. Det er også noen få utvalgte filmer og TV-serier som ikke kan lastes ned, selv på mobiler og nettbrett. Dette skyldes at Viaplay kun eier rettighetene til at disse kan strømmes – ikke lastes ned.

By Nathalia

Hvorfor kan jeg ikke ringe fra mitt Apple Watch? :: Hvordan nedlaste fra Netflix?
Nyttige lenker