Hjem > K > Kan Man Leie Film På Viaplay Uten Abonnement?

Kan man leie film på Viaplay uten abonnement?

Man kan dessuten også leie og kjøpe filmer på Viaplay uten å ha en aktiv strømmepakke. Det betyr at du kan lage brukerkontoen din gratis, kun betale for leiefilmen, og se denne uten å måtte styre med noen av strømmepakkene. Så om det bare er én spesifikk film du ønsker å se kan man like greit leie den.

Les mer

Derav, kan man slette aktivitetsliste på viaplay?

For å se samtlige titler så klikker du enten på Fortsett å se eller på Aktivitetslisten som du finner i menyen under Ditt navn øverst i høyre hjørnet på hjemmesiden. For å ta bort en tittel fra listen så trykker du bare på krysset øverst i høyre hjørnet så forsvinner den umiddelbart. Ta dette i betraktning, hvordan leiefilm t we? Slik leier du en film

  1. Velg Strømming fra menyen på toppen.
  2. Velg Filmleie.
  3. Velg Lei på filmen du ønsker å se.
  4. Bekreft leie ved å oppgi PIN-koden din.

Hvorfor må man leiefilm på Viaplay?

Hvorfor leie- og kjøpefilm? Det finnes filmrettigheter som legger føringen for når filmer kommer inn til abonnementstjenester som Viaplay. Men vi ønsker ikke at du skal begrenses av dette. Derfor tilbyr vi også utleie og kjøp av filmer, som åpner for enda flere opplevelser. Hvor kan man se Nokas filmen? "Nokas" finnes nå for kjøp og å leie på iTunes, Rakuten TV og SF Anytime.

Også, hvor se snømannen?

Snømannen - Film online på Viaplay. I forhold til dette, kan man se kinofilmer hjemme? Med SF Anytime har du din egen kino hjemme med en strømmetjeneste hvor du kan leie eller kjøpe filmer på nettet helt uten abonnement eller bindingstid.

Dessuten, hvor mye koster det å leie viaplay?

Hva koster Viaplay:

69 kroner for Viaplay Nyheter. 129 kroner for Viaplay Film & Serier-pakken (HD-kvalitet) 329 kroner for Viaplay Total (film, serier, sport og kampsport)
Folk spør også hvor mange enheter kan se på viaplay samtidig? Du kan registrere og bruke Tjenesten på maksimalt fire (4) enheter; mer informasjon om enheter du kan benytte finnes på “Støttede plattformer” på Nettstedet.

Kan man se Viaplay på flere enheter samtidig?

Du kan bruke opp til fem enheter med din konto. En enhet kan for eksempel være en PC, mobiltelefon, nettbrett, spillkonsoll eller Smart TV. Om du oppnår max antall enheter, vil du få opp en errormelding som påpeker nettopp dette.

By Eamon Felipe

Hvordan se loggen på Netflix? :: Hvordan slå av hvilemodus på Mac?
Nyttige lenker