Hjem > H > Har Strim Viaplay?

Har Strim Viaplay?

Strim har integrert innholdet til Viaplay i egen løsning slik at du kan få anbefalinger, søke etter innhold og fortsette der du slapp i én og samme app. Bare bruk Strim-appen for å finne det du vil se, så hopper den elegant og smooth over i Viaplay-appen og spiller av innholdet der.

Les mer

Hva skjer med HBO Nordic når HBO Max kommer?

Hva skjer med HBO Nordic? HBO Max vil ta over for HBO Nordic, men det er bare navnet som fases ut. Nåværende abonnementer, det inkluderer dem som abonnerer via en TV-leverandør, vil automatisk flyttes over til HBO Max 26. oktober. Kan ikke spille tittel HBO Max? Prøv å spille av serien eller filmen som ikke kan spilles av på en annen støttet enhet. Hvis du får den samme feilen, kan du fortelle oss hvilken episode eller film du ikke kan spille av. Bruk Kontakt oss-skjemat til dette (velg et emne og så e-post).

Hva koster HBO Max?

For å strømme på de andre enhetene dine, last ned HBO Max-appen fra App Store eller Google Play. Hvor mye koster HBO Max? HBO Max har en månedspris på kun 89 kr Du kan dessuten spare 34 % hvis du betaler den årlige prisen på 699 kr nå. Hvordan få gratis Netflix? Netflix tilbyr ikke gratis prøveperioder, men du kan endre abonnement eller avslutte på nettet når som helst hvis du finner ut at Netflix ikke passer for deg. Det finnes ingen kontrakter, ingen kanselleringsavgifter og ingen forpliktelser. Du kan registrere deg for Netflix og få alt Netflix har å by på.

Hvor mange profiler kan man ha på Netflix?

Med profiler kan personer som bor sammen ha sine egne, tilpassede Netflix-opplevelser. Du kan ha opptil 5 profiler på én Netflix-konto. Merk: Profiler er ikke tilgjengelige på enheter som er produsert før 2013. Hvor mye koster Netflix pr mnd? Du kan prøve Netflix gratis i en måned uten forpliktelser. Deretter koster tjenesten 79 kr pr mnd.

Hva er Netflix premium?

Netflix investerer også kraftig i bedre teknologi for å forbedre tjenesten, skriver Netflix i en pressemelding nettsiden gjengir. Det er altså Netflix' premium-abonnement som nå blir dyrere. For 159 kroner kan innhold strømmes i 4K og HDR-kvalitet samt til fire skjermer samtidig. Hvem er best av Netflix og Viaplay? Konklusjon: Skal du bare ha én strømmetjeneste, er det vanskelig å unngå Netflix. Helt klart den beste tekniske løsningen og mye bra film og tv for pengene. Koster fra 79 kroner i måneden. Vil du ha HD-kvalitet, eller se på to skjermer samtidig, koster det 99 kroner i måneden (og 129 om du vil ha 4K-kvalitet).

Angående dette, hva koster netflix 2022?

Gyldige Netflix rabattkoder og tilbud i mai 2022

Medlemsskapet koster 79,- i måneden og gir deg muligheten til å se en rekke spillefilmer, lokale innspillinger og populære TV-serier.

By Pallua

Hva slags studie bør jeg velge? :: Er Strim verdt det?
Nyttige lenker