Hjem > H > Hvordan Resette Vannstopper?

Hvordan resette Vannstopper?

Trykk og hold RESET knapp inne på betjeningspanelet (2 sek.) til lyd og rødt lyssignal aktiveres. Innen 20 sekunder, trykk og hold RESET knapp inne på strømadapteret (2 sek.)

Les mer

Hva koster Vannstopper?

Waterguard/vannstopp ventiler med trådløst følersystem :

Med 1 trådløs føler og følertråd, samt fjernkontroll: Fra 6990,- Pluss moms.
Hvorfor piper Vannstopper? Hvorfor piper det da? Svar: Grunnen til at betjeningspanelet sender ut et varselssignal, er at anlegget har oppdaget fuktighet et eller annet sted. Ved betjeningspanelet skal det være klebet opp et skjema som – sammen med antall pip i lydsignalet – forteller deg hvilken sensor som er aktivert, og hvor det er plassert.

Hva er en automatisk lekkasjestopper?

Lekkasjestopper Med automatisk lekkasjestopper menes en fuktføler som gir signal til en ventil/magnetventil som stenger vanntilførselen når den mottar signal. Lekkasjevarsler Lekkasjevarslere stenger ikke vanntilførselen ved lekkasje, men synliggjør eller varsler lekkasjer med lyd- eller lyssignal. Folk spør også hvordan reset flowstop? RESET AV SYSTEMET:

Trykk SET knapp på sensor en gang, Sensor kvitterer med to pip, feilmelding er da slettet. Trykk ON/SET knapp på hovedsentralen. Ventilen åpnes og signalene blir borte.

Er det påbudt med Waterguard?

Waterguard er påbudt dersom man har kjøleskap med isdispenser, rørlegger skal sørge for dette ved montering av skap. Installasjon av Waterguard er seksjonseiers kostnad og tilbud kan innhentes hos autorisert rørlegger. Dette er altså ikke et generelt påbud, kun en anbefaling. Hvordan fungerer Vannstopper? Stopp vanntilførselen fort

Om vannet stenges automatisk og umiddelbart minker skade- og utgiftsomfanget som følge av en lekkasje. En automatisk vannstopper består av et system hvor en magnetisk lås, koblet til strømanlegget i boligen, stopper vanntilførselen dersom uhellet er ute.

Hvordan slå av Waterguard?

www.waterguard.no

Alarm indikeres ved at RESET-lampen lyser rødt kombinert med lydsignal. Trykk RESET en gang for å stoppe lydsignalet.
Hva er en vannstopper? En vannstopper, også kalt lekkasjestopper – er et system som stopper vanntilførselen dersom det oppstår en lekkasje i boligen. Et vannstopper-system består normalt av: Trådløse sensorer plassert i ulike rom som oppdager vannlekkasje. Hovedenhet som aktiverer selve vannstopperen / magnetventilen.

Ta dette i betraktning, er lekkasjestopper påbudt?

Lekkasjestoppere registrerer lekkasje, stanser vanntilførselen og begrenser dermed følgeskadene etter lekkasjer fra løse vanninstallasjoner. Ved nyinstallasjoner er det nå påbudt å montere lekkasjestopper.

By Engle Kreimer

Kan Naturgarn Soft toves? :: Når kommer pengene inn på konto?
Nyttige lenker