Hjem > H > Hvordan Få Varsler På Fitbit?

Hvordan få varsler på Fitbit?

Sørg for at Fitbit-enheten er i nærheten.

  1. Gå til dashbordet på Fitbit-appen og trykk på kontoikonet.
  2. Trykk på Varsler.
  3. Velg hvilke typer varsler du ønsker å motta.
  4. Hvis Fitbit-enheten kan motta varsler fra andre apper på telefonen, trykker du på App-varsler og velger appene du vil at skal sende deg varsler.

Les mer

Man kan også spørre hvordan aktivere fitbit?

Åpne Fitbit-appen og trykk på Bli med i Fitbit. Følg instruksjonene på skjermen for å opprette en Fitbit-konto og koble («pare») Fitbit-enheten til telefonen eller nettbrettet. Sammenkobling sørger for at Fitbit-enheten og telefonen eller nettbrettet kan kommunisere med hverandre (synkronisere dataene sine). Hvordan få Fitbit på norsk? Hvordan endrer jeg språket på Fitbit?

  1. Logg på fitbit.com-dashbordet og bla ned til bunnen av siden.
  2. Nederst til venstre finner du det nåværende landet ditt og klikker på Endre for å velge et annet land. Fitbit.com-dashbordet oppdateres automatisk til det offisielle språket i landet du valgte.

Hvordan få GPS på Fitbit?

Åpne Innstillinger-appen og sørg for at Telefon-GPS er slått På. Åpne Trening-appen og sveip for å finne den treningsøvelsen du ønsker å spore. Trykk på tannhjulikonet og sørg for at GPS (Tilkoblet GPS på Versa-serien) er slått På. Og et annet spørsmål, hvorfor får jeg ikke varsler på fitbit charge 4? Hvis du bruker Fitbit Charge 3 eller Fitbit Charge 4, kan du slå på Treningsvarsler for å motta varsler om treningene dine i Trening-appen selv når Ikke forstyrr er på. Gå til Innstillinger-appen. Ikke forstyrr. Treningsvarsler.

Kan man ringe med Fitbit?

Når du mottar en telefonsamtale, trykker du på det grønne telefonikonet på klokken. Merk at telefonen din må være i nærheten og Fitbit-appen må kjøre i bakgrunnen. Snakk inn i klokken din for å snakke med den andre personen. Du vil høre stemmen deres fra høyttaleren på klokken. Hvordan koble Fitbit til telefonen? Åpne telefonen og gå til Innstillinger. Bluetooth og slå Bluetooth av og på igjen. Åpne Fitbit-appen og prøv å synkronisere enheten. Hvis enheten ikke synkroniseres, kan du prøve å starte den på nytt.

Dessuten, hvordan starte fitbit klokke?

Start på nytt.

  1. Trykk og hold på tilbake-knappen og den nederste knappen til du ser Fitbit-logoen på skjermen.
  2. Slipp knappene.
  3. Hvis du fremdeles har problemer med enheten, kan du prøve å slå den av og på igjen. Du finner mer informasjon under Hvordan slår jeg av Fitbit-enheten?
Hvilken app til Fitbit? Last ned Fitbit-appen

Du trenger nemlig å laste ned Fitbit-appen. Den får du for både iOS og Android, så det er bare å stikke inn i app-butikken du bruker og laste ned. Om du heller foretrekker å holde styringen via stasjonær eller laptop, så kan du også bruke PC eller Mac.

Hvordan laste ned Fitbit app?

hvordanfitbitlaste nedFitbit

Slik installerer du en app:

  1. Ha klokken i nærheten, gå til Fitbit-appen og trykk på I dag-fanen.
  2. Trykk på Galleri.
  3. Se gjennom tilgjengelige apper.
  4. Trykk på Installer.

By Landan

Hvordan finne Airpodsa sine? :: Hvordan få Apple Watch til å vibrere?
Nyttige lenker