Hjem > H > Hvordan Logge Inn På Outlook?

Hvordan logge inn på Outlook?

Gå til Outlook.com-påloggingssiden, og velg Logg på. Skriv inn e-postadressen din eller telefonnummeret ditt, og velg Neste. Fjern markeringen i avmerkingsboksen La meg være pålogget på siden der du skriver inn passord. Skriv inn passordet, og velg Logg inn.

Les mer

Folk spør også er gmail og google-konto det samme?

Gmail, Maps eller YouTube, har du allerede en Google-konto. Du kan bruke det samme brukernavnet og passordet du har opprettet, til å logge på alle andre Google-produkter. Hva er Google-kontoen min? Bare trykk på profilbildet ditt og følg linken til «Administrer Google-kontoen din». Fra profilbildet er det også enkelt å logge på, logge av eller slå på inkognitomodus.

Kommer ikke inn på Microsoft-kontoen min?

Slik gjør du det: I skjermbildet for pålogging velger du Jeg har glemt PIN-koden under tekstboksen for PIN-kode. Hvis det er flere kontoer på PC-en, velger du den du vil tilbakestille. Skriv inn passordet for Microsoft-kontoen på skjermen Skriv inn passordet, og velg deretter Neste. Derav, hvordan åpne microsoft-konto? Gå til account.microsoft.com, velg Logg på, og velg deretter Opprett en! Hvis du heller vil opprette en ny e-postadresse, velger du Få en ny e-postadresse og Neste, og deretter følger du instruksjonene.

Hva brukes Microsoft-kontoen til?

En Microsoft-konto er det du bruker til å få tilgang til mange Microsoft-enheter og -tjenester. Det er kontoen du bruker til å logge deg på Skype, Outlook.com, OneDrive, Windows Phone og Xbox LIVE – og det innebærer at filer, bilder, kontakter og innstillinger kan følge deg på alle enheter. Kan man ha flere Microsoft kontoer? Du kan enkelt bytte mellom arbeidet og de personlige Microsoft-kontoene dine med støtte for flere kontoer i To-Do Android og Windows-appen. Hvis du vil legge til en konto, trykker du bruker navnet og legger til konto. Følg deretter instruksjonene for å legge til en annen konto.

Hvordan konfigurere Gmail?

Registrer deg for en Gmail-konto

  1. Gå til nettsiden for å opprette en Google-konto.
  2. Følg trinnene på skjermen for å konfigurere kontoen din.
  3. Logg deretter på Gmail med Google-kontoen du opprettet.
Hvordan slette Nettleserhistorikk? Tøm loggen
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer. øverst til høyre.
  3. Klikk på Logg. Logg.
  4. Klikk på Slett nettleserdata til venstre.
  5. Velg hvor mye av loggen du vil slette, i rullegardinmenyen.
  6. Merk av i boksene for informasjonen du vil at Chrome skal slette, inkludert «Nettlesingslogg».
  7. Klikk på Slett data.

Hva trenger man en Google konto til?

En Google-konto er en brukerkonto som gir adgang til Google-eide tjenester slik som Blogger, YouTube og Google Groups. En konto kan opprettes ved å registrere en e-postadresse hos Gmail, eller ved å bruke en eksisterende e-postadresse fra en annen leverandør.

By Haney

Kan man koble høyttalere til Apple TV? :: Hvorfor kommer jeg ikke inn på Gmail?
Nyttige lenker