Hjem > H > Hvordan Laster Jeg Ned Vipps?

Hvordan laster jeg ned Vipps?

Slik gjør du det:

  1. Last ned appen fra App Store (iPhone) eller Google Play (Android)
  2. Åpne Vipps.
  3. Velg Registrer deg.
  4. Følg stegene i appen.

Les mer

Man kan også spørre hvordan laste ned vipps på samsung?

Hvordan installere Vipps?

  1. Last ned Vipps-appen fra App Store (iPhone) eller Google Play (Android)
  2. Åpne Vipps.
  3. Velg “Registrer deg”
  4. Følg instruksjonene i appen.
Så, hvordan lage ny vipps konto? Slik kommer du i gang
  1. Last ned appen. Du laster ned appen på mobilen din, enten det er for iPhone eller Android.
  2. Legg til kort eller bankkonto. Legg inn kort og kontonummer.
  3. Du er i gang med Vipps! Nå kan du sende og motta penger med mobilen din - uavhengig av hvilken bank mottaker bruker.

Og et annet spørsmål, kan man ha vipps på flere telefoner?

Du kan bruke Vipps Logg inn på delte enheter, men da bør du velge å ikke bli husket i nettleseren. Vi anbefaler at du kun velger å bli husket på dine personlige enheter, som egen datamaskin eller smarttelefon. Hvor mye tjener Vipps? Omsetningen økte til drøyt 1,51 milliarder kroner i fjor, opp fra 1,38 milliarder kroner året før. Det er en vekst på drøye 9 prosent. Antallet Vipps-brukere er nå på nesten fire millioner.

Folk spør også hvordan få vipps 15 år?

(For å kunne laste ned og bruke Vipps må man ha Bank ID, og for ungdom mellom 15 og 18 er mulig å bestille BankID for Ungdom i nettbanken. Det kan du gjøre her.) Det kan være greit å vite at det ikke koster noe å laste ned Vipps, og det koster ingenting å vippse penger til venner så lenge beløpet er under 5000 kroner. Og et annet spørsmål, hvor lang tid tar det å få penger fra vipps? Har du vippset fra bankkonto, får mottaker pengene med en gang. Har du vippset fra betalingskort, kan det ta tre virkedager før mottakeren får pengene. Har du byttet bank, men glemt å bytte mottakskonto i Vipps så kan pengene være overført til den gamle kontoen din.

Hvordan overføre penger med Vipps?

Slik betaler du i Vipps

Søk opp hvem du vil betale til i kontaktlisten din. Legg inn beløpet, og trykk på "Send penger". Vipps, så er pengene på vei. Vipps vennebetaling går på sekundet når du vippser fra konto.
Deretter, kan jeg ha flere kontoer på vipps? Hvis du har flere kontoer, må du bruke det kortet som er knyttet til kontonummeret du ønsker å bruke. Du kan flytte penger mellom kontoer i nettbanken dersom du ønsker det.

Kan man ha to kort på Vipps?

Legg inn flere kort i Vipps

Legger du flere kort inn i Vipps kan du enkelt velge hvilket kort du betaler med når du handler. Uansett hvilket kort du betaler med så har du de alltid tilgjengelig. Du kan legge inn fem kort i Vipps-profilen din og velge ett favorittkort som du ønsker å betale med.

By Prud Matiano

Kan man vippse fra flere kontoer? :: Hva er den nyeste oppdateringen i Minecraft?
Nyttige lenker