Hjem > H > Hvordan Få Av Aldersgrense På Youtube?

Hvordan få av aldersgrense på YouTube?

Slå Begrenset innhold-modus av eller på

  1. Logg på kontoen din.
  2. Klikk på profilbildet ditt øverst til høyre .
  3. Klikk på Begrenset innhold-modus nederst.
  4. I feltet som åpnes øverst til høyre, klikker du på Slå på Begrenset innhold-modus for å slå denne modusen av eller på.

Les mer

I forhold til dette, hvordan få vekk aldersgrense på youtube?

Velg YouTube. Rull og velg Innstillinger. Velg Begrenset innhold-modus eller Sikkerhetsmodus. Velg På eller Av. Og et annet spørsmål, hvilken aldersgrense er det på tiktok? Dette er en tjeneste som har blitt populær blant barn og unge. TikTok lar deg mime og synge til kjente poplåter, lage stilige videoer og dele disse med andre på internett. I tillegg har tjenesten en chatte-funksjon, og muligheten for å kommentere på det andre har delt. Tjenesten har en aldersgrense på 13 år.

Følgelig, hvilken youtuber har flest subscribers i norge?

Mahmod Al Eisawi er en av norges største youtubere, men få nordmenn vet hvem han er. Dessuten, hvem er størst på youtube i norge? Profilen som topper årets liste er youtuber og tiktoker Amalie Olsen (22). Hun har tidligere vunnet flere priser for sine videoblogger under «Gullsnutten», som har kåret de beste nordmennene på YouTube. Amalie Olsen har på ett år doblet inntekten.

Hvem er Norges mest populære Youtuber?

PlasseringTittelKanal
1BlimE! - Dynamitt - Nicolay Ramm - BlimE-dansen 2021NRK Super
2I Spent 50 Hours Buried AliveMrBeast
3Sidemen Tinder in Real LifeSidemen
4Viking Performs 'Take On Me' By A-HaThe Masked Singer UK
Kan ikke oppdatere YouTube? Problemer med å oppdatere

Hvis du ikke får oppdatert appen, betyr det at versjonen du bruker av Android-operativsystemet, ikke støtter den nyeste versjonen av YouTube-appen. Du må oppdatere operativsystemet hvis du vil bruke den nyeste versjonen av YouTube-appen for Android.

Kan ikke spille av video på Facebook?

Start mobilenheten på nytt. Sørg for at du bruker den nyeste versjonen av operativsystemet for mobilenheten din. Kontroller Internett-tilkoblingen din: Hvis internettilkoblingen din er treg, kan du prøve å koble til Wi-Fi-nettverket ditt på nytt eller koble til et annet nettverk. Hvordan låse YouTube? Helt nederst på You Tubes forside, finner du muligheten til å skru på et «sikkerhetsmodus». Ved å endre denne til «På», skjuler du videoer som kan ha upassende innhold for barnet ditt.

Du kan også spørre hvordan skru av begrenset tilgang?

Gå til Innstillinger > Tilgjengelighet, og slå på Begrenset tilgang. Trykk på Kodeinnstillinger, og trykk deretter på Angi kode for Begrenset tilgang. Tast inn en kode, og tast den deretter inn på nytt. Herfra kan du også slå på Face ID eller Touch ID som en måte for å avslutte en Begrenset tilgang-økt på.

By Oriana Schenker

Hvorfor jobbe med bildebøker? :: Hvordan komme i kontakt med YouTube?
Nyttige lenker