Hjem > H > Hvordan Se At Meldinger På Imessage Er Lest?

Hvordan se at Meldinger på iMessage er lest?

Velg nå en person i listen på iMessage du gjerne vil ha lesebekreftelse fra. Øverst til høyre ser du at det står Detaljer med blå skrift. Klikk der, og du får frem et nytt lite bilde, se vårt bilde nr 2. Og her har du hele “hemmeligheten”!

Les mer

Følgelig, hvordan gjør man en imessenger om til tekstmelding?

Etter at du har sendt iMessage-meldingen, og du ser at den ikke har blitt levert, eller om du ganske enkelt ønsker å være helt sikker på at mottakeren får meldingen, bare trykk og hold på den blå boblen som inneholder meldingsteksten, og velg deretter Send som tekstmelding. Man kan også spørre hvordan se om noen har lest melding på iphone? I meldingsvinduet kan du i blant se at en venn har lest meldingene du har sendt. Du velger selv om andre skal få se at du har lest meldingen eller ikke. – Inntil nå har denne funksjonen vært enten av eller på for alle vennene dine, men fra og med nå kan du velge hvem som skal få se det og ikke.

Hvordan skifte mellom iMessage og SMS?

Gå til Innstillinger på iPhone. Trykk på Meldinger. Sett iMessage til Av. Hva er Lesebekreftelse? En leveringsbekreftelse bekrefter at e-postmeldingen er levert til mottakerens innboks, men ikke at mottakeren har sett eller lest den. En lesebekreftelse bekrefter at meldingen er åpnet.

Hvordan slå av Lesebekreftelse på messenger?

Du går inn på innstillinger - velger meldinger og velger deretter om du vil aktivere eller deaktivere lesebekreftelser. Derav, er det gratis at sende imessage? iMessage er det beste alternativet for Apples kunder å sende og motta tekst-, bilde-, lyd- og videomeldinger via Wi-Fi-nettverk eller mobilnettverk. I et annet ord er det å sende iMessage helt gratis bortsett fra å betale for internettforbindelse.

Tilsvarende, hvordan skru på imessage?

Slå av og start iMessage og FaceTime på nytt

  1. Gå til Innstillinger > Meldinger og slå av iMessage.
  2. Gå til Innstillinger > FaceTime og slå av FaceTime.
  3. Start enheten på nytt: iPhone. iPad. iPod touch.
  4. Slå på iMessage og FaceTime igjen.
Dessuten, hvorfor blir sms gjort om til mms? Mange telefoner gjør nemlig om SMS-ene til MMS-er hvis du sender en gruppemelding og det har sneket seg inn bare én eneste mottaker som mangler telefonnummer og kun har e-postadresse i adresseboken.

Man kan også spørre hva er forskjellen på blå og grønne meldinger?

Hvis du kommuniserer mellom to Apple-enheter med iMessage aktivert, ser du blå meldinger. Hvis du kommuniserer med en hvilken som helst enhet som ikke bruker iMessage - som en Android-telefon eller en iPhone som ikke har iMessage slått på - vil du se grønne meldinger.

By Pardo Losado

Kommer ikke varm luft fra varmepumpe? :: Hva skal man skrive i Tinderbio?
Nyttige lenker