Hjem > H > Hva Betyr Ig På Snap?

Hva betyr ig på snap?

I dette tilfellet betyr det sannsynligvis "I guess". Likevel kan det variere fra plass til plass hva en forkortelse betyr, og betydningen kan endre seg over tid. Hvis du er usikker, kan du spørre den som skrev det om hva det betyr.

Les mer

I forhold til dette, ka betyr fr?

Fremskrittspartiet (I partiets vedtekter står det at forkortelsen skal ha stor P, selv om sunn fornuft tilsier at det burde ha vært Frp). Hva betyr Sgbnn? SBN kan bety mye rart, men er ikke en veldig kjent forkortelse, og det kommer ikke opp noen god forklaring for denne forkortelsen på internettet heller. Det eneste som kommer opp som kanskje kan være relevant er SportsBikers Network, dersom vennene dine driver med sykling.

Også, hva er bgd?

"Bgd" betyr vanligvis "bare glem det". Hvis det ikke hørtes helt rett ut, kan du spørre den som sa eller skrev "bgd" hva det betyr. Det kan kjennes flaut å spørre, men det du spør vil nok ikke tenke noe på det. Også, hva er pg? MPAAs sensursystem (PG) – PG — Parental guidance suggested: Noe innhold kan være uegnet for unge barn.

Hva betyr KSB snap?

Vi har sjekket Urban Dictionary og der står det at "ksb" står for "Kick some butt" eller "Kool story bro". Håper dette var til hjelp for deg! Hva er en DM på Instagram? Like = er en handling (tommel opp eller et hjerte) fra en bruker på Facebook eller Instagram. PM og DM = forkortelsene står for "Personal Message" eller "Direct message". Har du noen gang opplevd at folk skriver «send meg en DM eller PM» i kommentarfeltet?

Derav, hva står sh for?

Det er vanskelig å si akkurat hva "sh" betyr. Det kan stå for flere ting. Jeg tenker likevel at det kan være sannsynlig at det står for "same here", som på norsk vil si "samme her" eller "jeg og". Hva er avd? Avd. er en forkortelse for avdeling.

Hva menes med evt?

Evt., forkortelse for «etter (begynnelsen av) vår tidsregning», i mange sammenhenger brukt i stedet for e.Kr. (etter Kristus, Kristi fødsel) som en religionsnøytral tidsangivelse for samme tidsregning.

By Preciosa Mcewan

Hva betyr k etter et tall? :: Når betaler man porto?
Nyttige lenker