Hjem > N > Når Betaler Man Porto?

Når betaler man porto?

Når du skal sende brev eller pakke, er det viktig at du har betalt rett pris. Det er avsender som er ansvarlig for at sendingen har riktig porto.

Les mer

Kan sendes mot porto?

Skal du sende en pakke i Norge og ønsker sikker innbetaling fra den som mottar pakken, kan du sende Norgespakke™ med postoppkrav. Beløpet er på kontoen din inntil fem virkedager etter innbetaling. Du kan også kjøp denne på Posten, men det er billigere å forhåndsbetale på nett eller i sporingsappen. Og et annet spørsmål, hvor mye koster frakt i posten?

Vekt inntilPris på PostenPris på posten.no
10 kg297225
25 kg428344
35 kg547457
Håndteringstillegg*141141

Folk spør også hva koster en konvolutt på posten?

StørrelseMålPris
Mini24 x 15,9 x 6 cm16,–
Liten:33,2 x 24,6 x 6,5 cm18,–
Medium:30 x 35 x 12 cm19,–
Stor:50 x 30 x 20 cm24,–
Er det billigere å kjøpe digitalt frimerke? Prisen og leveringstiden er den samme som for vanlige frimerker.

Når kom det første frimerket ut i Norge?

Norges første frimerke ble utgitt den 1. januar 1855. Samtidig ble det innført 4 skillings enhetsporto innenfor Norges grenser. Motivet var Norges riksvåpen uten landets navn, og var tegnet av Nils Andreas Harbou Zarbell. Også, hvor ofte tømmes de røde postkassene? Skal du sende post som haster, bruk de røde postkassene ved poststedene som tømmes daglig. Andre røde postkasser tømmes i forbindelse med distribusjon, og brev som leveres der kan derfor ta en dag ekstra.

Dessuten, kan posten skrive ut returlapp?

Nettbutikken har sendt deg et vedlegg i en e-post eller en link til en webside hvor du kan skrive ut en returetikett. Fest denne til pakken og den er klar til å returneres. Ta dette i betraktning, hvor selge gamle sedler? Uansett om du har et norgesglass med gamle mynter eller finner eller arver en haug med gamle sedler, oppfordrer han deg til å ta dem med til en mynthandler. - Da får vi sjekket om du har noe av verdi. I så fall kan du velge å selge dem til oss, selge dem på nettet eller veksle dem inn i Norges Bank.

Kan frimerker gå ut på dato?

Fordelen med det nye frimerket er at det ikkje går ut på dato. Har du først kjøpt frimerket til gjeldande porto er det gyldig sjølv om portoen skulle stige FØR du får bruka det.

By Hogan Ziola

Hva betyr ig på snap? :: Hva er verdien på et frimerke?
Nyttige lenker