Hjem > H > Hvordan Pakke Ut Fil?

Hvordan pakke ut fil?

Hvis du bare vil pakke ut noen av filene, klikker du på en fil i zip-filruten og merker av i boksen for å pakke ut filene eller pakke ut en mappe ved å merke av i avmerkingsboksen ved siden av den. Velg målmappen for å plassere de ukomprimerte filene, og klikk på "Pakk ut"-knappen.

Les mer

Deretter, hvordan åpne zip fil på android?

Merk: Bare ZIP-filer støttes.

  1. På Android-enheten din åpner du Files fra Google .
  2. Nederst trykker du på Bla gjennom .
  3. Gå til mappen som inneholder ZIP-filen du vil pakke ut.
  4. Velg ZIP-filen.
  5. Det dukker opp et forgrunnsvindu som viser innholdet i filen.
  6. Trykk på Pakk ut.
Hvordan åpne filer på Iphone? Naviger i og åpne filer og mapper

Trykk på Naviger nederst på skjermen, og trykk deretter på et objekt på Naviger-skjermen. Trykk på Naviger igjen hvis du ikke ser Naviger-skjermen. Hvis du vil se nylig åpnede filer, trykker du på Nylige nederst på skjermen. Trykk på en fil, plassering eller mappe for å åpne den.

Hva er filutforsker?

I filutforsker vises filene og mappene fra din datamaskinen eller fra et tilkoblet lagringsmedium (f. eks. ekstern harddisk eller Minnepenn). Med filutforsker kan man navigere gjennom mapper. Hvordan få en PDF-fil til å bli mindre? Slik komprimerer du en PDF-fil på nettet

Klikk på knappen Velg en fil ovenfor eller dra filer til slippsonen og slipp dem der. Velg PDF-filen du vil gjøre mindre. Etter opplasting reduserer Acrobat automatisk PDF-filstørrelsen. Last ned den komprimerte PDF-filen eller logg på og del den.

Hvordan redusere størrelsen på et PDF dokument?

Ett-klikks alternativ for å redusere PDF-filstørrelsen

  1. Åpne en PDF-fil i Acrobat DC.
  2. Velg Fil > Redusere filstørrelse eller Komprimer PDF. Merk:
  3. Velg plassering for lagring av filen, og klikk på Lagre. Acrobat DC viser en melding som viser den vellykkede reduksjonen i PDF-filstørrelse.
Hvordan sette sammen flere PDF filer til en? Slik slår du sammen flere PDF-filer i ett dokument

Velg filene du vil slå sammen, ved hjelp av Acrobat PDF-verktøyet for sammenslåing. Omordne filene om nødvendig. Klikk på Slå sammen filer. Logg på for å laste ned eller dele den sammenslåtte filen.

Ta dette i betraktning, hvor finner jeg nedlastinger på samsung?

Først åpner du appen på Android-enheten din. Forsikre deg om at du er i "Bla gjennom" -fanen. Trykk på alternativet "Nedlastinger", så ser du alle nedlastede dokumenter og filer. Det er det! Hvordan sende mapper i Outlook? Inne i meldingen under fanen Melding, klikker du Legg ved fil. Finn elementet eller mappen du vil legge ved, velg elementet eller mappen, og klikk Velg. Hvis du skal legge ved en mappe, klikker du Komprimer i bekreftelsesdialogboksen. En liste over vedlegg til meldingen vises under Emne-boksen.

Derav, hvordan laste ned et dokument?

Last ned en kopi av filen din

  1. Åpne appen for Google Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner på Android-enheten din.
  2. Trykk på Mer. på filen du vil laste ned.
  3. Trykk på Last ned. . Filen lastes ned på telefonen din, og du får se en varselmelding.

By Jackie Nwamah

Hvordan fjerne forfatter i Word på Mac? :: Hvordan lage ZIP-fil på windows?
Nyttige lenker