Hjem > H > Hvordan Fjerne Folk Som Følger Deg På Instagram?

Hvordan fjerne folk som følger deg på Instagram?

Hvordan fjerner jeg en følger på Instagram?

  1. Trykk på eller på profilbildet ditt nederst til høyre for å gå til profilen din.
  2. Trykk på Følgerne dine øverst.
  3. Trykk på Fjern til høyre for følgeren du vil fjerne, og velg deretter Fjern for å bekrefte.

Les mer

Du kan også spørre hvordan se om noen har slettet deg på instagram?

Den enkleste måten å finne ut hvem som slutter å følge deg på Instagram er ved å bruke en tredjepartsapp som InsTrack til iOS, eller UnFollowers for Instagram til iOS eller Android. Disse lagrer en lokal oversikt over alle følgerne dine, så dersom noen unfollower deg får du et varsel. Hvordan skjule mine følgere på Instagram? Slik skjuler du følgelisten din på Instagram

  1. Åpne menyen.
  2. Gå til innstillingene dine.
  3. Trykk på Privacy.
  4. Bytt personvern på kontoen din.
  5. Trykk på Switch to Private.

Derav, hvordan se hvem man fulgte sist på instagram?

Se andres sist fulgte personer på Instagram

  1. Åpne Instagram på din Android -telefon.
  2. Trykk på profilbildet ditt.
  3. Gå til delen av kontoene du følger.
  4. Søk etter navnet på denne personen du vil se hvem du begynte å følge.
  5. Skriv inn profilen din på Instagram.
  6. Gå til listen over fulgte kontoer.
Dessuten, hva betyr begrens på instagram? I begynnelsen av oktober lanserte Instagram muligheten for å begrense kontoer. En konto du har begrenset vil kunne se bildene dine og kommentere, men kommentarene vil ikke være synlige for andre enn den begrensede brukeren selv. Hensikten med å begrense kontoen er å stoppe mobbing uten at mobberen oppdager det selv.

Ta dette i betraktning, hvordan finne noen på instagram?

Det er to måter å finne folk å følge på Instagram på. Du kan koble kontaktlisten på enheten din til i appen, så anbefaler Instagram kontoer du kan følge, basert på kontaktene dine. Du kan også trykke på nederst på skjermen for å søke etter folk du vil følge. Hvem kommer øverst på Instastory? Hvis det er færre enn 50 personer som har sett Instagram Storien din, er listen over hvem som har sett den i omvendt kronologisk rekkefølge; det betyr at personen som har sett den sist havner nederst, mens den som så den først ligger øverst.

Hvordan Avfølge på Instagram?

Gå til profilen til personen du vil slutte å følge. Trykk på Følger og deretter på Slutt å følge for å bekrefte. Når du har sluttet å følge noen, står det Følg på profilen til personen i stedet for Følger. Tilsvarende, kan man skjule noen på instagram? Slik bruker du funksjonen

Mute-funksjonen skal dukke opp når man klikker på de tre prikkene i høyre hjørne over personens bilde. Herfra skal du kunne velge om du vil skjule personens bilder, stories eller begge deler.

I forhold til dette, hvem kan se hva jeg liker på instagram?

Når du går inn på Instagram, kommer du direkte til nyhetsfeeden der alt andre har lagt ut dukker opp. For å se hva andre har likt og kommentert, trykk på hjertet nederst, nesten helt til høyre på skjermen.

By Gillead Callais

Hvordan ikke se Story på Instagram? :: Hvilken rekkefølge skal man regne?
Nyttige lenker