Hjem > H > Hvordan Vet Man Om Man Har Forsikring?

Hvordan vet man om man har forsikring?

Hvis du ikke vet hvor en bil er forsikret kan du logge inn med BankID hos Trafikkforsikringsforeningen. Der kan du sjekke hvilket forsikringsselskap som har forsikret bilen.

Les mer

Også, hvor finner jeg mine forsikringer?

Logg inn til mine forsikringer for å få oversikt, se dokumenter, sjekke priser og gjøre endringer.

  • Lett å se hva du har forsikret, aktive tilbud og hva du betaler.
  • Du kan gjøre endringer, melde skade og kjøpe forsikringer.
  • Alle papirene samlet, også kollektive forsikringer.
Hvordan finne ut hvor man har bilforsikring? Informasjon om hvor kjøretøyet er forsikret fås kostnadsfritt ved innlogging med BankID på www.tff.no/minside. Se instruks om hvordan å sjekke forsikringen. (Merk at i Autosys vil etterhvert alle forsikrede kjøretøy stå med kode 02 TFF og ikke i hvilket forsikringsselskap kjøretøyet er forsikret).

I forhold til dette, har kjøretøyet forsikring?

Alle som eier et registrert kjøretøy er forpliktet til å ha gyldig ansvarsforsikring. Hvis du ikke har forsikret kjøretøyet ditt, får du et gebyr for hver dag kjøretøyet ditt er uforsikret. Ta dette i betraktning, er bilen forsikret uten eu kontroll? Du skal ikke kjøre en bil uten EU godkjenning. Da har bilen bruksforbud og den kan også ha tekniske mangler som skaper farlige situasjoner og ulykker i trafikken. Forsikringsmessig kan du risikere tap som avkortning eller at du ikke får utbetalt forsikring men dette må du sjekke nærmere med et forsikringsselskap.

Hva heter forsikringsselskapet til DNB?

Din forsikring i DNB leveres av Fremtind Forsikring, og som kunde forholder du deg til oss i DNB, enten du skal kjøpe, gjøre endringer eller trenger å komme i kontakt med en forsikringsrådgiver. Du har oversikt over forsikringene dine i nett- og mobilbanken. Hvis du skal bruke forsikringen gjør du det her. Angående dette, hva het fremtind forsikring før? Den 10. november 2000 fusjonerte selskapet inn Sparebank 1 Skadeforsikring AS og overtok samtidig navnet til det overtatte selskapet. Den 16. januar 2019 gjennomførte Sparebank 1 Skadeforsikring AS innfusjoneringen av DNB Forsikring AS, og endret navn til Fremtind Forsikring AS.

Deretter, hva er et polisenummer?

Polisenummer er det samme som avtalenummer og forsikringsnummer. Dette nummeret er unikt for hver forsikringsavtale du har. Altså er nummeret på for eksempel bilforsikringen din forskjellig fra husforsikringen din. Du har også et kundenummer, som er unikt fra kunde til kunde. Tilsvarende, hvilken bil er registrert på meg? Lurer du på dette, kan du nå enkelt finne ut dette selv på vegvesen.no. På vegvesen.no kan du søke opp hvilke biler som står registrert på en person, hvem som eier en bil og nå også eierhistorikken til en bestemt bil.

Angående dette, hva er ungdomsgaranti?

Hos Sparebank 1 sier de at hvis man låner bort bilen til noen som er under 23 år er det større sjanse for uhell, og derfor økes egenandelen. Vanligvis utgjør det 6.000 kroner. Man kan kjøpe en ungdomsgaranti i tillegg hvis en vet at bilen skal brukes av de yngste sjåførene.

By Abramo Winterroth

Kan jeg forsikre min sønns bil? :: Hvor lang tid tar det å bli kvitt væske i mellomøret?
Nyttige lenker