Hjem > H > Hvordan Stoppe Spam I Messenger?

Hvordan stoppe spam i Messenger?

Slik kan du unngå meldingene

  1. Åpne Messenger-appen.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i «Chatter».
  3. Trykk på «Personvern» i menyen.

Les mer

Hvordan stoppe venneforespørsel?

Hvordan kan jeg avbryte en venneforespørsel jeg har sendt til noen på Facebook? Gå til Sendte venneforespørsler. Trykk på Avbryt ved siden av en venneforespørsel for å avbryte den. Hvem kan sende meg melding på Messenger? Du kan sende meldinger til alle på Facebook. Meldinger du sender til personer du ikke er venner med, kan havne i meldingsforespørsel-mappen deres. Personer som kan ha blokkert deg på Facebook-chat eller Messenger, mottar heller ikke meldingene dine.

Hvordan stoppe venneforespørsel på Facebook?

Her er tipsene:

  1. Under innstillinger, velg «sikkerhet». Her kan du slå av funksjonen som lar profilen din søkes opp via eksterne søkemotorer.
  2. Sett vennelisten til privat.
  3. Under «personvern» kan du velge å kun la venners venner kunne sende deg venneforespørsler.
Hvordan stoppe forespørsler på messenger? Trykk på Personvern i menyen. Trykk på Meldingslevering. Trykk på folkene du vil kontrollere meldinger for. Velg hvor meldingene deres skal leveres, eller trykk på Ikke motta forespørsler for å slutte å motta meldingene deres.

Folk spør også hva er en meldingsforespørsel?

Dette handler om meldinger på Facebook. Vil du ha hjelp med Messenger-appen eller messenger.com, kan du gå til hjelpesenteret for Messenger. Meldingsforespørsler varsler deg når noen du ikke er venn med på Facebook, har sendt deg en melding. Tilsvarende, hvorfor får jeg venneforespørsel på facebook? Venner vil da få en venneforespørsel fra en profil de i utgangspunktet allerede har i vennelisten. Noen vil ikke huske at de alt har personen som venn, og legge til. De fleste andre vil tenke at personen av en eller annen grunn har laget en ny profil (f.

Dessuten, hvordan se venneforespørsler?

På PC:

  1. Logg på facebook.com, og klikk på "venneforespørsel"-ikonet i toppmenyen:
  2. I menyen dukker det opp en oversikt over personer du kanskje kjenner.
  3. På den nye siden som dukker opp klikker du på "Vis sendte forespørsler" oppe på siden:
  4. Nå ser du listen over alle personer som har ignorert venneforespørselen din:
Og et annet spørsmål, når man ikke kan legge til noen som venn på facebook? Vedkommende har ikke godtatt venneforespørselen din ennå. Du har allerede sendt vedkommende en venneforespørsel. Sjekk om venneforespørslene du har sendt, fremdeles venter.

Angående dette, kan man sende melding på messenger uten å være venner?

Facebook gjør store endringer i sin Messenger-app.

Meldinger fra noen du ikke er venner med har tidligere gått i en bortgjemt innboks. Denne fjerner nå Facebook, og lar hvem som helst sende deg meldinger. Nå er det eneste du trenger for å snakke med tilnærmet hvem som helst i verden, navnet deres.

By Lanta

Hvordan stoppe spam mail? :: Hvordan tørke iPhone 7?
Nyttige lenker