Hjem > H > Hva Er Arbeidstilsynets Oppgaver I Arbeidslivet?

Hva er Arbeidstilsynets oppgaver i arbeidslivet?

Arbeidstilsynet fører tilsyn med at private og offentlige virksomheter følger kravene etter blant annet arbeidsmiljøloven og allmenngjøringsloven. Tilsynet arbeider også med å avdekke og bekjempe arbeidslivskriminalitet. Blant direktoratets oppgaver er å være sekretariat for Rikslønnsnemnda og Tariffnemnda.

Les mer

Deretter, hvor gammel må man være for å jobbe på rema 1000?

Du kan jobbe fra du er 13 år så lenge det ikke går ut over skolearbeidet ditt. Jeg ser at du er under 15 år, så da må du også ha samtykke fra foreldre. Er du under 18 år, kan du jobbe på lageret eller med rydding/fylling av varer i hyller. Du må være 18 år for å sitte i kassen. Du kan også spørre hvor mye tjener en 13 åring i timen?

AlderTimesats 01.01. - Alder
16 år123 kroner16 år
15 år107 kroner15 år
14 år94 kroner14 år
13 år84 kroner13 år

Dessuten, hvordan skaffe seg jobb som 13 åring?

Når du har fylt 13 år kan du utføre lett arbeid som f. eks avisbud, kontor- eller butikkarbeid. Det kreves skriftlig samtykke fra foreldre/foresatte før du kan begynne å jobbe. Har du fylt 15 år kan du jobbe, så lenge det ikke er til skade for din sikkerhet, helse eller utvikling. Hvordan søke jobb som 13 åring? Personer under 13 år har nemlig som hovedregel ikke lov til å ta arbeid. Hvis man er 13, 14 eller 15 år, kan man ta “lett” arbeid som butikkarbeider eller avisbud. Når man er mellom 15 og 18 år gammel er mulighetene mye større igjen. Da kan du ta de fleste typer jobber, så lenge det ikke er farlig for helsen din.

Kan jeg jobbe til jeg er 72 år?

Aldersgrensen medfører ingen plikt for den ansatte til å fratre. Hovedregelen i Arbeidsmiljøloven er den alminnelige aldersgrensen som i dag er 72 år. Denne grensen ble hevet fra 70 år i 2015. I forhold til dette, hvor gammel må man være for å jobbe på circle k? Vennlig hilsen oss på Circle K Innlandsporten

Man må være over 18 år ettersom man jobber vakter alene.

Angående dette, hvordan er det å jobbe på circle k?

Helt grei arbeidsplass, trives godt med både ansatte og jobbe alene. Noen hektiske dager og noen mindre hektiske - slik som det skal være. Du kan prøve: alle Circle K anmeldelser fra hele verden (10 877 anmeldelser) Hvordan er det å jobbe på Narvesen? Vedlig koselig arbeidsplass og hyggelige mennesker

Var en veldig snill sjef som jobbet der, hun gjorde at vi følte at vi var en del av teamet og tok våres ideer og sa at slik gjør vi det. Det verste med jobben var vell at vi måtte stå hele tiden. Var viktig å ha skikkelige sko når du var på jobb.

Hvor mye tjener man som postbud?

Nesten alle postbud jobber med tarifflønn, og denne sikrer deg en startlønn på 187 kroner i timen. Dette tilsvarer 364 650 kroner i året, eller omtrent 30 000 kroner i måneden. Men lønnen øker med ansiennitet, og den faktiske gjennomsnittslønnen for postbud i Norge er omtrent 450 000 kroner i året (37 500 kr/mnd).

By Rosemaria Ondich

Hvordan tjene penger som en 14 åring? :: Hva kan en 12 åring jobbe med?
Nyttige lenker