Hjem > H > Hvordan Legge Ut Video Fra Youtube På Facebook?

Hvordan legge ut video fra YouTube på Facebook?

Del videoer

  1. Start avspillingen av en video på youtube.com.
  2. Klikk på Del under videoen.
  3. Du ser et panel med forskjellige alternativer for deling: Sosiale nettverk: Klikk på ikonet for et sosialt nettverk (for eksempel Facebook eller Twitter) for å dele videoen der.

Les mer

Derav, hvordan laste opp lengre videoer på youtube?

Øk grensen for videolengde

  1. Åpne YouTube-mobilappen.
  2. Trykk på Opprett. Last opp en video.
  3. Velg en video på over 15 minutter.
  4. Velg tittel, beskrivelse og innstillinger for videoen, og trykk på NESTE.
  5. Følg fremgangsmåten for å bekrefte Google-kontoen din.
Deretter, hvordan legge ut flere bilder på facebook? Hvordan kan jeg dele bilder på Facebook?
  1. trykke på en layout hvis du laster opp flere bilder trykke på for å lukke layout-valgene trykke på Velg layout for å åpne dem igjen.
  2. trykke på + Album for å legge til i eller opprette et album.
  3. trykke på for å legge til flere bilder eller videoer.
  4. trykke på for å tagge folk.

Og et annet spørsmål, hvordan legge til flere bilder på samme instagram?

Åpne Instagram og klikk på plusstegnet for å legge til et nytt bilde. Velg det første bildet du vil legge til, og trykk deretter på Velg flere. Velg bildene og videoene du vil legge til innlegget - du kan ha totalt ti - i den rekkefølgen du vil at de skal vises. I forhold til dette, hvordan legge ut flere videoer på instagram? Hvordan deler jeg et innlegg med flere bilder eller videoer på...

  1. Trykk på øverst for å se telefonens bibliotek.
  2. Trykk på .
  3. Velg opptil 10 bilder og videoer fra biblioteket på telefonen.

Også, kan man se hvem som har sett historie på facebook?

Bare du kan se hvem som har sett historien din. Trykk på delen Historier øverst i nyhetsoppdateringen og så på Din historie. Trykk på nederst til venstre på et bilde eller en video i historien din for å se hvem som har sett historien. Hvis du ikke ser dette, har ingen sett historien din ennå. Dessuten, hvordan fungerer min historie på facebook? Når du oppretter en historie på Facebook, kan du dele bilder, videoer og innlegg som bare er synlige i 24 timer. Du kan gå tilbake til historier du har delt i historiearkivet ditt.

Hvor er arkivet på Facebook?

Trykk på øverst til høyre på Facebook og deretter på navnet ditt. Trykk på under forsidebildet ditt. Trykk på Arkiv, og trykk deretter på Historiearkiv øverst. I historiearkivet kan du slå arkivet på eller av. Derav, er tekst-tv borte? Digitalt tekst-TV ble imidlertid avviklet 1. februar 2012, mens den analoge versjonen fortsatte som før. Fra 1. januar 2009 ble NRK Tekst-TV reklamefritt.

Hvordan få tekst-TV på NRK?

Åpne NRK TV-appen og velg ønsket innhold. Kontroller at teksting er aktivert. Om du ikke har teksting aktivert kan dette aktiveres ved å sveipe opp med en finger på styreflaten og velge norsk tekst, eller du kan holde nede Siri-knappen og si «Skru på norsk tekst».

By Janik Glazner

Hva er aktive kilokalorier? :: Hvordan skru av Direkteteksting?
Nyttige lenker