Hjem > H > Hvordan Bli Medlem I Coop Extra?

Hvordan bli medlem i Coop Extra?

Nå kan du enkelt bli medlem hos Coop ved å sende sms med kodeord COOP til 2330. Følg innstruksen du får tilsendt. Last ned Coop Medlem app, så får du enkelt oversikt over kupongene dine, aktuelle medlemskupp og øvrige medlemsfordeler. Registrer deg på coop.no/medlem så får du tilgang til ditt medlemskonto.

Les mer

Hvordan fungerer Coop medlem?

Som medeier i Coop får du minimum 1 % kjøpeutbytte på alt du handler i våre butikker. Husk å registrere alle kjøp med medlemsapp eller med medlemskort. Utbyttet settes automatisk inn på din medlemskonto i februar året etter opptjeningsåret. Lar du pengene bli stående på medlemskontoen, får du automatisk renter på dem. Er det gratis å være Coop medlem? I motsetning til Trumf er ikke Coop sin kundeklubb gratis, og per 2020 må man betale 300 kroner for å bli medlem.

Er Coop medlem verdt det?

Coop-medlemskapet er lønnsomt

Du må nemlig betale inn 300 kroner i innskudd for å bli medlem i Coop, men disse pengene fungerer egentlig som et innskudd til en bankkonto og blir liggende urørt. Hvis du melder deg ut, får du pengene tilbake. Det er en rekke medlemsfordeler du kan dra nytte av hvis du er smart.
Hvilken bank bruker Coop? Selskapet utsteder Mastercard og Visa gjennom eget kredittkort, re:member, i tillegg til å samarbeide med sparebanker og andre partnere - slik som Coop. EnterCard er et felleseid selskap - av Swedbank AB og Barclays Bank Plc.

Hva er Coop Medlemskonto?

Få penger på kontoen hver gang du handler. Som medeier i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medeier nå for å få penger tilbake hver gang du handler, og se pengene vokse i appen! Hva er forskjellen på de forskjellige Coop butikkene? Obs er størst, Extra er billigst og Coop Mega kan mest. Men Coop Prix er den raskeste. Av alle.

Og et annet spørsmål, hvordan kontakte coop?

Kontakt Servicesenter

Henvendelser som dreier seg om faktiske kjøp og bestillinger vil bli besvart innen 48 timer. Alternativt kan du ta kontakt med Servicesenter på telefon: 64875000 tastevalg 4 (åpningstid mellom kl 0800-1600 mandag-fredag).
Tilsvarende, hvor mange ansatte er der i coop? Ved utgangen av 2019 var det 1 790 794 medeiere i Coop gjennom medlemskap i et av Coops samvirkelag. Fordelt på seks dagligvarekjeder og to faghandelkjeder over hele landet. Samvirkelagene eier og drifter Coops butikker i hele Norge.

Er Coop aksjeselskap?

Coop Norden er et aksjeselskap som eies av de kooperative selskapene i Norge, Sverige og Danmark.

By Coney Ota

Hvordan ta skjermbilde på data? :: Når utbetales kjøpeutbytte?
Nyttige lenker