Hjem > H > Hvordan Skifte Sim-Kort?

Hvordan skifte sim-kort?

Slik gjør du det:

  1. Trykk ut SIM-kortet av plastholderen. Husk å sjekke hvilken type SIM-kort din telefon bruker!
  2. Sett SIM-kortet inn i SIM-kortluken.
  3. Slå på telefonen og følg veiledningen.
  4. Tast inn PIN-koden som du finner på baksiden av plastkortet.
  5. Telefonen er klar til bruk!

Les mer

Hvilken vei skal SIM-kort inn?

Når du har fjernet SIM-kortet fra skuffen, kan du merke deg hakket i det ene hjørnet på det nye SIM-kortet. Legg det nye SIM-kortet i skuffen. Det passer bare én vei på grunn av hakket. Sett deretter skuffen ordentlig på plass igjen i samme retning som du tok den ut. Tilsvarende, hva må man gjøre før man bytter mobil? Kjør alltid backup på mobilen din. Informasjon som er lagret på SIM-kortet blir ikke med når man bytter mobiloperatør. Derfor er det lurt å overføre informasjon som kontakter, bilder og annen nødvendig data til mobilen eller en skytjeneste før overføringen (også kalt portering) finner sted.

Hvordan sette inn sim-kort på Samsung Galaxy s3?

Ved hjelp av neglen din, skyv SIM-kortet litt dypere inn i sporet til du hører et klikk. Etter klikket, slipp kortet og det vil sprette ut av sporet. For å sette kortet inn igjen, skyv SIM-kortet inn i sporet til det klikker på plass. Hvordan sette inn sim-kort på Samsung Galaxy S6? Hvordan monterer jeg SIM kortet i Galaxy S6 edge?

  1. 1 Sett inn SIM-utløserverktøyet i hullet på SIM-kort skuffen slik denne løses ut.
  2. 2 Dra SIM-kort skuffen forsiktig ut fra enheten.
  3. 3 Montèr SIM-kortet i skuffen med gull-chipen vendt nedover.
  4. 4 Sett så SIM-kort skuffen tilbake i enheten.

Angående dette, hva kan man bruke for å få ut sim-kort?

Prosedyren er nokså lik på de aller fleste typer nyere telefoner. SIM-kortet holdes på plass i en skuff, som skyves inn i telefonen. For å få denne ut, kan man bruke en binders. På eldre telefonmodeller, må man gjerne ut med batteriet først, før man får tilgang til SIM-kortet. Hva blir lagres på SIM-kortet? Kontakter. Hvis telefonboken til enheten din viser et navn med et SIM -kortikon, betyr det at det er det du har lagret kontakter. Det er mer enn sannsynlig at disse allerede er lagret i terminalen, så de synkroniseres automatisk med Google -skyen.

Hva gjør man med gamle sim-kort?

Hva gjør jeg med det gamle (Telenor) SIM-kortet? Ta gjerne vare på det noen dager dersom det mot formodning skulle vises seg at data er lagret på det. Deretter kan du brekke det i stykker og kaste det som restavfall. Ta dette i betraktning, hva er det som er på sim-kortet? I et SIM-kort er det lagret opplysninger om blant annet abonnenten og operatøren. Opplysningene i kortet brukes til å opprette kontakt mellom abonnenten og de forskjellige elementene i mobilsystemet han er knyttet til.

Hvordan aktivere SIM-kort på iPhone?

Du setter inn SIM-kortet på høyre siden av telefonen ved å stikke denne spisse delen av «bindersen» inn i hullet på siden. Så må du taste PIN-koden. Taster du feil PIN tre ganger, må du skrive inn PUK-koden, oppført sammen med PIN-koden i brevet som fulgte med SIM-kortet.

By Gobert

Hva er lagret på SIM-kort iPhone? :: Hvordan endre PIN-kode på Samsung Galaxy?
Nyttige lenker