Hjem > H > Hvordan Ta Screenshot På Pc Windows 7?

Hvordan ta screenshot på PC Windows 7?

I Windows tar du et bilde av hele skjermen ved hjelp av Print Scrn-knappen, som gjerne sitter øverst i høyre hjørne av tastaturet. For å ta et skjermbilde av et område på skjermen, velger du Windows-tast + Shift + S.

Les mer

Hvor finner jeg skjermbildene?

Hvordan ta et skjermbilde (print screen, screenshot) hvis du bruker PC med Windows. Hold nede 'Windows'-knappen og trykk på 'prt scn'-knappen. I Windows (8 eller 10) lagres skjermbildet under 'Bilder/Pictures' og 'Skjermbilder/Screenshots'. Derav, hvordan ta bilde av skjermen på pcen? PRINT SCREEN

Kopiere bare bildet av det aktive vinduet

  1. Klikk vinduet du vil kopiere.
  2. Trykk ALT+PRINT SCREEN.
  3. Lim inn (CTRL+V) bildet i et Office program eller et annet program.

Hvordan bruke Snipping Tool?

Hvordan bruke Snipping Tool? For å lage et utklipp plasser musepekeren i hjørnet av objektet du vil fange. Hold musetasten nede og dra markøren til det motsatte hjørnet slik at du lager en boks rundt objektet ditt. Slipp musepekeren og du får opp utklippet ditt i et eget vindu hvor du kan lagre det. Hvordan ta bilde av skjermen Iphone 7? Trykk på sideknappen og volum opp-knappen samtidig. Slipp begge knappene rett etterpå. Etter at du har tatt et skjermbilde, vises et miniatyrbilde en kort stund nederst til venstre på skjermen.

Derav, hvordan klippe ut på pc?

PC: Ctrl + c for å kopiere, Ctrl + x for å klippe ut, og Ctrl + v for å lime inn. Mac: ⌘ + c for å kopiere, ⌘ + x for å klippe ut, og ⌘ + v for å lime inn. Og et annet spørsmål, hvordan ta utklipp på mac? Hold inne ⌘ (cmd) + Shift + 4 samtidig. Bruk musepekeren til å klikke, holde, dra og slippe for å markere området du vil ta skjermbilde av. Når du slipper blir skjermbildet tatt.

Hvordan ta skjermbilde av hele nettsiden?

Du kan bruke cmd-shift-3 for å ta bilde av hele skjermen, eller cmd-shift-4 for å definere et utsnitt, som så blir lagret til fil. Legger du til «ctrl» i tastekombinasjonen, lagrer du skjermbildet til utklippstavlen i stedet. Hvordan ta skjermbilde på PC Thinkpad? Trykk på PrtSc-tasten for å ta et skjermbilde av hele skjermen

  1. Trykk på tastaturet PrtSc .
  2. trykk Windows-logonøkkelen og skriv maling .
  3. Trykk på tastaturet Ctrl og V samtidig til lim inn skjermbildet inn i Maling program.
  4. Trykk på tastaturet Ctrl og S samtidig for å lagre dette skjermbildet.

Ta dette i betraktning, hvordan print screen windows 10?

Slik bruker du Print Screen-tasten i Windows 8, 8.1 og 10

Slik tar du bilde av hele skjermen: Trykk på Windows-logo-tasten og PrintScr-tasten sammen. På nettbrett trykker du på Windows-logo-knappen og volum ned-knappen sammen. (Skjermdumpen lagres i mappen Skjermdump i Bilder-mappen.)

By Rorie

Hvordan ta Print Screen på HP PC? :: Hvordan ta skjermbilde på Lenovo laptop?
Nyttige lenker