Hjem > H > Hvordan Stoppe Spam På Messenger?

Hvordan stoppe spam på Messenger?

Slik kan du unngå meldingene

  1. Åpne Messenger-appen.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i «Chatter».
  3. Trykk på «Personvern» i menyen.

Les mer

Hvordan slette spam på Messenger?

For å slette meldingen må du først åpne chatteboblen. Ved siden av meldingen du har skrevet i en samtale er det tre ikoner: en for emoticons, en for å dele, og en med tre vertikale prikker. Klikk på disse prikkene, så får du opp flere valg. Her kan du velge å klikke på «Fjern», så slettes meldingen. Dessuten, hvordan blokkere spam i messenger? Slik blokkerer du meldinger fra noen:

  1. Åpne samtalen med personen du vil blokkere, i Chatter.
  2. Trykk på navnet til vedkommende øverst i samtalen.
  3. Bla deg nedover, og trykk på Blokker.
  4. Trykk på Blokker.

Angående dette, hvordan godta meldingsforespørsel på messenger?

Åpne Messenger og trykk på profilbildet ditt øverst til venstre. Trykk på Meldingsforespørsler. Fra Meldingsforespørsler kan du gjøre følgende: Svare for å åpne samtalen og få kontakt med personen. Deretter, hvordan lese meldinger i messenger uten at avsender ser det? Slik åpner du Messenger-meldinger uten at det synes

  1. Åpne Messenger-appen (men ikke gå inn på selve meldingen).
  2. Sett deretter telefonen i flymodus, men ikke lukk Messenger-appen når du gjør det – bare svei opp nederst på skjermen for å få opp verktøysfeltet, og sett på flymodus derfra.
  3. Nå kan du gå inn og lese meldingen.

Hvor er spam i Messenger?

Åpne Messenger og trykk på «Innstillinger», deretter på «Personer» --> «Meldingsforespørsler» --> «Se filtrerte forespørsler». Nå ser du alle meldingene Facebook antok at du ikke ville ha noen interesse av å bli plaget med. Angående dette, hva vil det si å blokkere en venn på facebook? Hva er blokkering på Facebook, og hvordan blokkerer jeg noen? Når du blokkerer noen, kan de ikke lenger gjøre ting som å tagge deg eller se ting du publiserer på tidslinjen din.

Hva skjer når du slutter å følge noen på Facebook?

Når du slutter å følge noen, vil du ikke lenger se innleggene deres i nyhetsoppdateringen, men dere forblir venner. Trykk på øverst til høyre i det aktuelle innlegget. Velg Slutt å følge [navn]. Gå til profilen, siden eller gruppen du vil slutte å følge. Hvordan merker man at man er blokkert på messenger? Vi er blokkert i Messenger

Hvis vi ikke får tilgang til Facebook-profilen til den kontoen, er det det synonymt med at vi har blitt blokkert av brukerenSå lenge vi er sperret, vil vi ikke kunne kontakte ham.

Kan man følge noen på Facebook uten å være venner?

Du følger automatisk personer du er venn med. Du kan også følge sider (for eksempel bedrifter, organisasjoner, merker) og personer du ikke er venn med på Facebook, men som tillater alle å følge dem. Når du følger en person eller side, kan du se oppdateringer fra personen eller siden i nyhetsoppdateringen din.

By Aldwin

Hvordan koble til Wi-Fi på Chromecast? :: Hvorfor får jeg venneforespørsel på Facebook?
Nyttige lenker