Hjem > H > Hvordan Slette Uønskede Meldinger På Messenger?

Hvordan slette uønskede meldinger på Messenger?

For å slette meldingen må du først åpne chatteboblen. Ved siden av meldingen du har skrevet i en samtale er det tre ikoner: en for emoticons, en for å dele, og en med tre vertikale prikker. Klikk på disse prikkene, så får du opp flere valg. Her kan du velge å klikke på «Fjern», så slettes meldingen.

Les mer

Hvordan se meldinger fra ukjente på Messenger?

Åpne Messenger og trykk på «Innstillinger», deretter på «Personer» --> «Meldingsforespørsler» --> «Se filtrerte forespørsler». Nå ser du alle meldingene Facebook antok at du ikke ville ha noen interesse av å bli plaget med. Hvordan blokkere ukjente på Messenger? Hvordan fungerer blokkering i Messenger?

  1. Åpne samtalen med personen du vil blokkere, i Chatter.
  2. Trykk på navnet til vedkommende øverst i samtalen.
  3. Bla deg nedover, og trykk på Blokker.
  4. Trykk på Blokker.

Hva gjør man med virus på Messenger?

Hvis du tror du har fått et virus, må du gå inn og endre passord umiddelbart. Og sette på totrinns verifiseringen på din profil. Nå er det viktig at vi deler denne viktige beskjeden videre for å advare alle! Folk spør også hvordan bli kvitt spam på facebook? Hvordan håndterer jeg spam på Facebook?

  1. Kontroller innloggingshistorikken for mistenkelige innlogginger.
  2. Kontroller aktivitetsloggen din, og slett eventuelle uønskede handlinger.
  3. Slett eventuelle bilder, innlegg, sider, grupper og arrangementer du ikke har opprettet.

Hvordan slette Messenger meldinger på iPhone?

Fremgangsmåten for å slette Messenger-meldinger på iPhone er praktisk talt det samme som i Android.

  1. Når vi har åpnet applikasjonen og vi har funnet meldingen vi vil slette, vi holder nede meldingen til en meny med alternativer vises nederst.
  2. da klikk på Mer og vi velger alternativet Slett.
I forhold til dette, kan man slette en messenger beskjed? Du trenger bare å trykke på meldingen du vil fjerne, og da kan du fjerne meldingen for alle i samtalen, nærmest som en angrefunksjon.

I forhold til dette, hvordan lese meldinger i messenger uten at avsender ser det?

Slik åpner du Messenger-meldinger uten at det synes

  1. Åpne Messenger-appen (men ikke gå inn på selve meldingen).
  2. Sett deretter telefonen i flymodus, men ikke lukk Messenger-appen når du gjør det – bare svei opp nederst på skjermen for å få opp verktøysfeltet, og sett på flymodus derfra.
  3. Nå kan du gå inn og lese meldingen.
Dessuten, hvem kan kontakte meg på messenger? Du kan kontrollere personvernet ditt i Messenger ved gjøre informasjon privat eller tilgjengelig for bestemte folk. Du kan finne disse personverninnstillingene i personvern-fanen i Messenger-kontoen din. Åpne Messenger-appen. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i Chatter.

Hvordan finne forespørsler på Messenger?

Slik finner du mappen i Facebook Messenger-appen, trinn for trinn: Åpne appen og på «Innstillinger» øverst i høyre hjørne (tannhjulet). Gå til «Personer» og trykk på «Meldingsforespørsler». Her ligger meldingene fra personer som ikke er på vennelisten din.

By Stier Fohl

Hvordan bli kvitt spam på Facebook? :: Hvordan stoppe reklame på epost?
Nyttige lenker