Hjem > H > Hvordan Slå Av Adblock?

Hvordan slå av Adblock?

Slå av annonseblokkeringen

  1. Åpne Chrome-appen. på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Trykk på Mer Info. øverst til høyre.
  3. Trykk på Nettstedsinnstillinger.
  4. Trykk på nedoverpilen. ved siden av «Annonser».
  5. Trykk på Tillatt.
  6. Last inn nettsiden på nytt.

Les mer

Hvordan fjerne uønsket popup?

Fjern uønskede programmer (Windows eller Mac)

  1. Åpne Chrome.
  2. Øverst til høyre klikker du på Mer. Innstillinger.
  3. Klikk på Avansert Tilbakestill og rydd opp. Rydd opp i datamaskinen.
  4. Klikk på Finn.
  5. Klikk på Fjern hvis du blir bedt om å fjerne uønsket programvare. Du kan bli bedt om å starte datamaskinen på nytt.
Tilsvarende, hva er pop up blokkering? Poenget med en popup-blokker er å stoppe uønskede popup-vinduer, men ut ifra dine innstillinger kan iblant selv nyttige funksjoner blokkeres. Derfor er det viktig å lære seg hvordan man håndterer dette. Moderne nettlesere har nesten alltid noen form for popup-blokkere.

Hvordan tillate pop up i Safari?

Tillat eller blokker popupvinduer på alle nettsteder

Velg Safari > Valg i Safari-appen på Macen, og klikk deretter på Nettsteder. Klikk på Popupvinduer til venstre. Hvis du ikke ser Popupvinduet, må du rulle ned til bunnen av listen.
Også, hva er et popup vindu? Popup-vinduer kan brukes til å dra besøkendes oppmerksomhet til f. eks. informasjon om en pågående kampanje eller annen viktig melding. Du kan også bruke popup-vinduer for å oppmuntre besøkende til å abonnere på nyhetsbrev.

Også, er telefonen min hacket?

Hvordan vite om noen hacker telefonen din

En eller flere av disse tingene kan være et rødt flagg om at noen har brutt seg inn på telefonen din: Telefonen mister ladingen raskt. Ondsinnet programvare og svindelapper bruker noen ganger ondsinnet kode som har det med å tappe mye strøm. Telefonen kjører unormalt langsomt.
Deretter, er det mulig å få virus på iphone? Om du faktisk har virus er å nullstille hele telefonen dessverre den eneste måten å være helt sikker på ja. Men å få virus på en iPhone er veldig uvanlig.

Du kan også spørre hvordan fjerne virus på huawei mobil?

Løsning: Oppdater virusbiblioteket til nyeste versjon, skann og fjern deretter virusene. EMUI 8. X eller eldre: Gå til Telefon-behandling > Virusskanning > > Manuell oppdatering. Folk spør også er virus på pc farlig? Det er ingen grunn til panikk hvis du til tross for alle forholdsregler har fått virus på maskinen. De fleste virus går det greit å slette med et antivirusprogram. Start med å oppdatere antivirusprogrammet, slik at du er helt sikker på at du har den aller nyeste versjonen.

Tilsvarende, kan man få virus på telefonen?

Du flytter filer og mail mellom mobilen og din jobb-PC. Da kan de kriminelle å komme seg inn i jobbsystemet via din mobil. Tenk om du var den som infiserte jobben med virus og skadevare. Sikkerhetsselskapet Kaspersky Lab har, i en ny rapport, identifisert over 1 million ondsinnede installasjonspakker til mobil.

By Gladine Mcclyde

Hvordan stoppe reklame på epost? :: Hvordan få vekk reklame fra skjermen?
Nyttige lenker