Hjem > H > Hvordan Stoppe Spam Meldinger?

Hvordan stoppe spam meldinger?

Hvis du skulle motta spam bør du melde fra til mobiloperatøren din så snart som mulig. Alle operatører inngår avtaler med tjenesteleverandører, og utsendelse av spam er et brudd på disse. Ikke spre dine venners mobilnumre.

Les mer

Angående dette, hvordan blokkere nummer på sms?

SMS:Åpne SMS-tråden med den du vil blokkere, velg detaljer (øverst til høyre), trykk på Ⓘ ved siden av kontakten og velg blokkér (nederst) fra det påfølgende skjermbildet. Dessuten, hvordan bli kvitt spam facebook? Kontroller aktivitetsloggen din, og slett eventuelle uønskede handlinger. Slett eventuelle bilder, innlegg, sider, grupper og arrangementer du ikke har opprettet. Hvis du kommer over mer spam på Facebook, kan du rapportere det til oss. Ved å gjøre det bidrar du til å hjelpe oss med å beskytte andre mot svindel.

Hvordan blokkere SMS på iPhone?

Blokker, filtrer og rapporter meldinger på iPhone

  1. I en Meldinger-samtale trykker du på navnet eller nummeret øverst i samtalen.
  2. Rull nedover, og trykk deretter på Blokker.
Er det farlig å trykke på en link? I de fleste tilfeller har man ikke fått virus av å bare trykke på en link, men du bør være varsom og se etter unormal aktivitet på mobilen din i tiden fremover.

Så, hvordan bli kvitt spam på iphone?

Hvis du er i Mail-appen, åpner du e-posten med kontakten som du vil blokkere, og trykker på kontakten øverst. Trykk på Blokker denne kontakten. Hvor rapportere Telefonsvindel? – Hvis du opplever eller mistenker svindelforsøk via anrop eller SMS, kan du melde ifra til din mobiloperatør. Hos Telenor har vi en mulighet til å blokkere uønskede, internasjonale anrop, før de sendes videre til norske mobilabonnementer.

Deretter, hva betyr rapporter uønsket?

Hvis du ikke vil bli oppringt fra et bestemt telefonnummer, kan du blokkere det. Da avviser telefonen din automatisk alle anrop fra det nummeret. Folk spør også hvordan blokkere nr på mobilen? Blokker nummer på Android-telefon

På noen telefoner må du trykke på i-en på siden. På andre kan det være at du må trykke på selve nummeret før i-en dukker opp. Deretter kan du blokkere nummeret nederst i høyre hjørne, eller det kan tenkes at du må åpne en liste for å blokkere eller svarteliste telefonnummeret.

Deretter, kan jeg blokkere et nummer?

Slik blokkerer du et lagret nummer

Berør og hold nede nummeret du vil blokkere. Trykk på Blokkér nummeret, og trykk deretter på BLOKKÉR. Anrop og tekstmeldinger fra dette nummeret blokkeres.

By Yuu Colagiovanni

Hvordan stoppe automatisk trekk fra konto? :: Hvordan tvinge Mac til omstart?
Nyttige lenker