Hjem > H > Hvordan Slå På En Apple Watch?

Hvordan slå på en Apple Watch?

Slå på: Hvis Apple Watch er slått av, holder du sideknappen inne til Apple-logoen vises (det er mulig du ser en svart skjerm en kort periode først). Urskiven vises når Apple Watch er på.

Les mer

Hvordan starte Iwatch?

Start Apple Watch på nytt

  1. Slå av Apple Watch: Trykk på og hold inne sideknappen til skyveknappene vises, og flytt Slå av-skyveknappen til høyre.
  2. Slå på Apple Watch: Hold nede sideknappen til Apple-logoen vises.
Følgelig, hva betyr snittfarten på apple watch? Snittfart er gjennomsnittsfarten din per kilometer over hele distansen du har løpt. Aktiv fart er farten din siste kilometer, målt i øyeblikket.

Hvordan få mobilnett på Apple Watch?

Du kan også konfigurere mobilnett senere via Apple Watch-appen:

  1. Åpne Apple Watch-appen på iPhone.
  2. Trykk på Min Apple Watch-fanen og deretter på Mobilnett.
  3. Trykk på Konfigurer mobildata.
  4. Følg instruksjonene for operatøren din. Det kan hende du må kontakte mobiloperatøren din for å få hjelp.
Dessuten, kommer ikke inn på apple watch? Nullstill en Apple Watch hvis du ikke vet passordet

Plasser Apple Watch-enheten på laderen. Trykk på og hold inne sideknappen til du ser Slå av. Trykk på og hold inne Digital Crown, og trykk deretter på Nullstill. Når Apple Watch-enheten er koblet fra, kan du koble den til på nytt.

Hvordan slå av og på Apple Watch?

Omstart Apple Watch

  1. Trykk på og hold sideknappen til Slå av-skyveknappen vises.
  2. Dra Slå av-skyveknappen.
  3. Når klokken er slått av, holder du inne sideknappen igjen til du ser Apple-logoen.
Kan man bruke Apple Watch uten iPhone? Med Apple Watch med mobilfunksjonalitet og et aktivert mobildataabonnement kan du være tilkoblet selv om du ikke har med deg iPhonen. På alle andre Apple Watch-modeller er det fortsatt ting du kan gjøre selv uten iPhone og Wi-Fi-tilkobling.

Hva betyr skru på digital Crown?

Digital Crown er som iPhone-hjemmeknappen, men på Apple Watch. Uansett hva du har på skjermen, kan du med et enkelt klikk gå tilbake til startskjermen. Hva er snittfarten? Gjennomsnittsfarten fåes ta ved total lengde delt på den tiden det tok... Husk at farten kan variere når du beveger deg. Hvis du da bare har opplysninger om hvor lang du har beveget deg, og hvor lenge du har beveget deg, altså strekningen og tiden, så er det bare mulig å finne ut gjennomsnittsfarten.

Så, hva er nytt på apple watch 5?

Med Apple Watch Series 5 kan man bruke den nye kompass-appen til å se både retning, stigning, lengdegrad og breddegrad samt høyde over havet med høydemåleren. Brukerne kan også legge til en av tre nye Kompass-komplikasjoner på urskiven for umiddelbart å se retningen de beveger seg i.

By Killen

Hvordan regne ut gjennomsnittsfart løping? :: Hvordan starte opp en Mac?
Nyttige lenker