Hjem > H > Hvordan Spille Av Film I Teams?

Hvordan spille av film i Teams?

Deling av datalyd lar deg streame lyd fra datamaskinen til møtedeltakerne via Teams. Dette kan brukes til å spille av et video- eller lydklipp som en del av en presentasjon. For å dele lyd velger du «Del innhold» i møtekontrollene og deretter huker du av for «inkluder datalyd».

Les mer

Hvordan ta opp Teamsmøte?

Start innspilling

  1. Start eller bli med på møtet.
  2. Gå til møtekontrollene, og velg Flere handlinger. > Start innspilling. Alle i møtet blir varslet om at innspillingen og transkripsjonen har startet. Obs!: Du kan ikke gjøre flere innspillinger av samme møte samtidig.
Hvordan slå av kamera på Teams? ved siden av profilbildet øverst i Teams, og deretter velger du Innstillinger> Enheter. Velg høyttaleren og mikrofonen du vil at Teams skal bruke som standard, under Lydenheter. Velg kameraet du vil at Teams skal bruke, og se en forhåndsvisning av videoen til kameraet, under Kamera.

Hvordan dele video i Teams møte?

For å dele en video i et Teamsmøte, klikker du på ”Del innhold”-ikonet (1) i menyen oppe i høyre hjørne. Nede på skjermen kan du nå se en oversikt over alle tingene du kan dele. Du kan da velge å dele alt du har på en skjerm, velg da ”Screen#1” eller ”Screen#2” (osv), du vil da dele alt du viser på denne skjermen. Hvordan vise film med lyd på Teams? Inkluder lyd fra mobilenheten

  1. Trykk Flere alternativer i møtekontrollene.
  2. Du ser en liste over alternativer. Velg Del.
  3. Slå på bryteren ved siden av Lyd, og trykk deretter Del skjerm.

Folk spør også hvordan gi teams tilgang til mikrofon?

Gi mikrofonen tilgang

Klikk på ”Windows-ikonet” (1) nede i venstre hjørne på din skjerm. Klikk deretter på tannhjulet/innstillinger (2). Klikk på ”Mikrofon” (3) i menyen til venstre på boksen som åpnet seg.
Så, hvor finner jeg opptak fra teams? For kanalmøter lagres innspillingen i en Opptak-mappe i Filer-fanen for kanalen. Filer-fanen lagrer alle filer i et SharePoint nettsted og dokumentbibliotek for kanalen. Alle som er en del av kanalen, har tillatelse til å redigere og vise opptaket.

Også, hvordan oppheve demping teams?

Bruk CTRL+MELLOMROM for å oppheve dempingen

I skrivebordsappen Teams kan du også velge å forbli dempet for å unngå uønsket avbrudd eller støy under et møte og raskt svare når du blir bedt om det. Hvis du raskt vil oppheve dempingen, holder du nede tastene CTRL+MELLOMROM (Windows) og TILVALG+MELLOMROM (Mac).
Hvordan sjekke kamera i Teams? Her er måten du kan sjekke kameraet på:

  1. Hold inne «Windows knappen» + «S» samtidig.
  2. Søk etter «Kamera» og velg kamera-programmet som kommer opp.
  3. Hvis du kan se deg selv på skjermen fungerer kameraet, og det er mest sannsynlig innstillinger du må gjøre i teams.

Tilsvarende, hvorfor funker ikke kamera på pc?

Kontroller innstillingene

Hvis du vil gi enheten din tilgang til kameraet, velger du Start , deretter Innstillinger > Personvern > Kamera . I Gi tilgang til kameraet på denne enheten, hvis Kameratilgang for denne enheten er deaktivert, velger du Endre og slår på Kameratilgang for denne enheten.

By Helena

Hvordan dele PPT på Teams? :: Hvordan ta skjermopptak på Windows 11?
Nyttige lenker