Hjem > H > Hvordan Gå Opp En Etasje På Sims 4?

Hvordan gå opp en etasje på Sims 4?

Svar – Tilgang til å bygge et ny etasje blir låst opp ved å fullføre en etasjetillatelse som du finner i "Bygg"-menyen. Tillatelsen kan kjøpes med simoleoner med en stoppeklokke når du når nivå 14 for andre etasje, eller nivå 25 for tredje etasje, eller hvis du tidligere låste det opp med SimCash fra nivå 4.

Les mer

Hvordan endre utseende på Sims 4 ps4?

I The Sims 4 kan du faktisk ta tak i simmene direkte og justere utseendet deres med et museklikk. Du kan klikke rett på kroppen og dra for å manipulere utseendet og kroppsformen deres. Du kan også spørre hvordan kaste ut folk på sims 4? I The Sims 3 var det ganske enkelt, da du kunne velge å ringe for å flytte husstanden – og her i fra velge hvem som skulle flytte ut. I The Sims 4, om du velger å ringe for å flytte, vil hele husstanden flytte ut sammen.

Hvordan bli sint Sims 4?

Kode.Resultat.
sims.add_buff unfaithfulBli Sint. (Utroskap)
sims.add_buff e_buff_angryBli Sint. (Varer i 12 timer)
Hvordan gjøre ting større på Sims 4 PS4? Endre størrelse på gjenstander

Du kan endre størrelse på gjenstander ved å trykke på [LT+RT (Xbox One)/L2+R2 (PS4)] og retningsknappene samtidig.

Og et annet spørsmål, hvordan få opp ferdigheter sims 4?

For å forbedre ferdigheter kan du lese en bok, eller bruke gjenstander som er tilknyttet denne ferdigheten. Hvordan får man kjæreste på Sims 4? Både tradisjonelt og samme kjønn bryllup er mulig i The Sims 4. For å bli gift må simmene være forlovet. For å gjøre dette må du ha 40 % vennskap og romantikk mellom to simmer. De må først bli kjærester, så vil muligheten for å forlove seg komme under romantikk menyen.

Så, hvordan komme i lekent humør sims 4?

Vi synes det er skikkelig gøy at følelsene lar oss blande levemodus og byggemodus på helt nye måter. En av de beste (og mest vanlige) måtene å få simmene til å få en bestemt følelse på, er å ta en dusj. Du kan bruke dusjen til å få simmen din til å bli flørtete, energisk eller inspirert. I forhold til dette, hvordan få tvillinger the sims 4? The Sims 4: Hvordan øke sjansene dine for å få tvillinger eller trillinger. Graviditet produserer vanligvis bare en baby. For å øke sjansene for å få tvillinger eller trillinger, kjøp fruktbar belønning, tilgjengelig i belønningsbutikken, til en pris av 3.000 poeng. Du kan også ha tvillinger eller trillinger.

Hvordan stoppe aldring på Sims 4?

Trykk på "Innstillinger" og velg "spillinnstillinger". Så velger du kategorien "Spill". Nederst ser du ett valg der du kan bestemme lengden På livet til simmene dine.

By Tiff

Hvordan feste oppgavelinjen? :: Hvordan få mer penger på Sims 4 PC?
Nyttige lenker