Hjem > H > Hvordan Fjerne Totrinnsverifisering På Facebook?

Hvordan fjerne Totrinnsverifisering på Facebook?

Fra hovedsiden, trykk på det lille pilikonet () oppe på den blå linjen. Velg deretter Innstillinger og personvern, og så Innstillinger. Velg så Sikkerhet og innlogging i menyen til venstre. Bla så ned til seksjonen kalt Totrinnsgodkjenning, og trykk Rediger ved siden av Bruk totrinnsgodkjenning.

Les mer

Hvordan kan jeg verifisere Apple-ID?

Når du skriver inn Apple-ID-en din og passordet for første gang på en ny enhet, ber vi deg om å verifisere identiteten din ved å skrive inn en sekssifret verifiseringskode. Denne koden vises automatisk på de andre enhetene dine, eller den sendes til et telefonnummer du har klarert. Hva betyr to faktor autentisering? Autentisering med to faktorer har blitt vanlig på en rekke tjenester på internett. Det innebærer at brukeren må oppgi en engangskode i tillegg til det vanlige passordet ved innlogging. Dermed er det ikke nok bare å finne ut brukernavnet passordet til kontoeieren.

Hvordan godkjenne innlogging på Facebook?

Facebook tilbyr totrinns-verifisering til sine brukere, og det er ikke spesielt vanskelig å slå på.

  1. Gå til Facebook Innstillinger.
  2. Gå til menyvalget Sikkerhet.
  3. Her velger du «Godkjenning av innlogging».
  4. Kryss så av i boksen «Be om en sikkerhetskode for å få tilgang til brukerkontoen min fra ukjente nettlesere».
Hva er en kodegenerator? Kodegeneratoren er en sikkerhetsfunksjon for Facebook-appen, som brukes sammen med totrinnsverifisering. Når du slår den på, vil telefonen din generere en spesiell sikkerhetskode som du kan bruke til å bekrefte identiteten din når du logger inn fra en ny enhet eller nettleser.

Har ikke tilgang til Facebook?

Gå til facebook.com/login/identify, og følg instruksjonene. Pass på å bruke en datamaskin eller mobiltelefon du tidligere har brukt til å logge inn på Facebook-kontoen din med. Søk etter kontoen du vil gjenopprette. Du kan søke etter kontoen din ved bruk av navn, e-postadresse eller telefonnummer. Hvor er du innlogget Facebook? Oppdatert mobilnettleseropplevelse

  1. Trykk på øverst til høyre på Facebook.
  2. Bla ned og trykk på Innstillinger.
  3. Trykk på Sikkerhet og innlogging.
  4. Gå til delen HVOR DU ER INNLOGGET. Du må kanskje trykke på Se mer for å se alle øktene du er logget inn på.
  5. Finn økten du vil avslutte, trykk på , og trykk deretter på Logg ut.

Angående dette, kan ikke vise godkjente enheter iphone?

Trykk på Innstillinger > [navnet ditt] og rull ned. Trykk på et enhetsnavn for å vise informasjon om den aktuelle enheten, som for eksempel modell, serienummer, OS-versjon og hvorvidt enheten er godkjent og kan brukes til å motta verifiseringskoder for Apple-ID. Man kan også spørre hvordan godkjenne iphone fra annen enhet? Slik godkjenner du iPhone/iPad fra en annen enhet

  1. Klikk på Innstilling på iOS-enhet > Velg iCloud > Skriv inn iCloud-ID og passord.
  2. Få Apple ID-verifiseringskode fra en annen iPhone, og skriv inn de 6 sifrene.

Hvordan godkjenne ny iPhone?

Koble iPhone, iPad eller iPod touch til datamaskinen eller en annen enhet. Hvis du har en sikkerhetskode, skriver du den inn for å låse opp iPhone, iPad eller iPod touch. Hvis du vil gi datamaskinen tilgang til informasjon på enheten din, velger du enheten i Finder og klikker på Godkjenn.

By Hestia

Hvordan slå på Wi-Fi på PC? :: Hvordan restarte Apple Watch?
Nyttige lenker