Hjem > H > Hvordan Slå Av Begrenset Tilgang?

Hvordan slå av begrenset tilgang?

Gå til Innstillinger > Tilgjengelighet, og slå på Begrenset tilgang. Trykk på Kodeinnstillinger, og trykk deretter på Angi kode for Begrenset tilgang. Tast inn en kode, og tast den deretter inn på nytt. Herfra kan du også slå på Face ID eller Touch ID som en måte for å avslutte en Begrenset tilgang-økt på.

Les mer

Hvordan se Aldersbegrenset innhold på YouTube?

Sjekk om innholdet ditt er aldersbegrenset

Du kan se om innholdet ditt er aldersbegrenset ved å gå til YouTube Studio og bruke «Aldersbegrensning»-filteret, eller ved å se etter «Aldersbegrensning» i Begrensninger-kolonnen på Videoer-siden.
Så, hva er vekkinger iphone? Bruk Vekkinger-panelet i Skjermtid-valgpanelet til å vise statistikk over hvor ofte du vekker enhetene dine og hvilke apper du bruker først når du vekker dem.

Hvordan slå av Spør om kjøp?

Se gjennom innstillingene for Familiedeling

  1. Gå til Innstillinger.
  2. Trykk på navnet ditt. Deretter trykker du på Familiedeling.
  3. Hvis du er familieorganisatoren, må du sørge for at Deling av kjøp er slått på.
Også, hva er skjermfri tid? Med Skjermtid får du tilgang til oppdaterte rapporter om hvor mye tid du bruker på iPhone, iPad eller iPod touch, og du kan angi grenser for det du vil administrere. Enten for deg selv eller familien din. Med Skjermtid kan du finne ut hvor mye tid du og barna dine bruker på blant annet apper og nettsteder.

Hva er koden for restriksjoner iPhone?

Slå på restriksjoner. Velg Innstillinger > Generelt > Restriksjoner, og trykk på Aktiver restriksjoner. Du blir bedt om å definere en restriksjonskode som må brukes for å endre innstillingene du angir. Dette kan være en annen kode enn den du bruker til å låse opp iPhone. Hvordan slå av Skjermtid uten kode? Gå til Innstillinger > Skjermtid. Trykk på Endre koden for Skjermtid to ganger. Trykk på Glemt koden? Oppgi Apple-ID og passord* du brukte da du opprettet koden for Skjermtid.

Man kan også spørre kan jeg styre ipad med iphone?

Bruk iPhone, iPad eller iPod touch til å kontrollere en annen enhet

  1. Koble enhetene til det samme Wi-Fi-nettverket.
  2. Logg på iCloud med den sammen Apple-ID-en på begge enhetene.
  3. Hvis du ikke har gjort det allerede, slår du på Bryterkontroll på iPhone, iPad eller iPod touch.
Og et annet spørsmål, kan ikke kjøpe i app? Gjenopprette kjøp i app

Finn ut mer om ulike typer kjøp i app. Du kan kanskje gjenopprette et kjøp som ikke er forbruksvare, for eksempel en oppgradering til en pro-versjon, en ekstra funksjon i et spill eller et abonnement: Åpne appen du brukte til å kjøpe varen. Se etter et alternativ for å gjenopprette.

Hva betyr det når det står kjøp i app?

Kjøp i app er ekstra innhold og abonnementer som du kan kjøpe i en app. Ikke alle apper tilbyr kjøp i app. For å sjekke om en app tilbyr kjøp i app før du kjøper eller laster ned den, søker du opp den i App Store. Se deretter etter «Kjøp i app» i nærheten av prisen eller Hent-knappen til appen.

By Krisha

Hvordan sikkerhetskopiere bilder Samsung? :: Hvordan fjerne programmer som starter ved Oppstart?
Nyttige lenker