Hjem > H > Hvordan Fjerne Synkronisering?

Hvordan fjerne synkronisering?

Hvordan stoppe synkronisering?

  1. Finn mappen du skal slå av synkronisering på i filutforskeren på maskinen din.
  2. Høyreklikk på mappen og velg innstillinger i menyen.
  3. Trykk på konto i den øvre menyen i vinduet som åpner seg.
  4. Finn igjen den samme mappen i oversikten, og trykk stopp synkronisering.

Les mer

Så, hvordan fabrikkinnstille ipad?

Trykk på Innstillinger > Generelt > Overfør eller tilbakestill [enhet] Trykk deretter på Slett alt innhold og alle innstillinger. I forhold til dette, kan man synkronisere iphone med ipad? Synkroniser innhold via Wi-Fi

  1. Koble enheten til datamaskinen med en USB-kabel, åpne iTunes, og velg enheten din. Finn ut hva du kan gjøre hvis enheten ikke vises på datamaskinen.
  2. Klikk på Oversikt på venstre side i iTunes-vinduet.
  3. Velg «Synkroniser med [enheten] over Wi-Fi.»
  4. Klikk på Bruk.

Tilsvarende, hvordan slå av icloud på ipad?

Alt som kreves for å deaktivere iCloud fullstendig på iPhone eller iPad er å logge av Apple-ID-en din. Åpne Innstillinger og trykk på Apple ID-navnet ditt > På neste skjerm, rull ned og trykk på Logg ut-alternativet. På popup-vinduet skriver du inn Apple ID-passordet ditt og trykker på Slå av. Folk spør også hvordan avslutte et abonnement på iphone? Slik avslutter du et abonnement på iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Trykk på navnet ditt.
  3. Trykk på Abonnementer.
  4. Trykk på abonnementet du vil administrere. Ser du ikke abonnementet du leter etter?
  5. Trykk på Avslutt abonnement.

Hvordan stoppe OneDrive synkronisering?

Gå til Start, angi OneDrive i søkeboksen, og velg OneDrive for jobb eller skole. Velg mappen du vil slutte å synkronisere, og klikk deretter Slutt å synkronisere. Klikk Ja for å godta at synkronisering av mappen stoppes permanent, og klikk deretter OK. Tilsvarende, hvordan fjerne synkronisering sharepoint? Hvis du vil endre mappene du synkroniserer, velger du Velg mapper for det biblioteket, og velger deretter mappene du vil synkronisere. Hvis du vil slutte å synkronisere et område, velger du Stopp synkronisering ved siden av området. (Kopier av filene blir liggende på datamaskinen. Du kan slette dem hvis du vil.)

Hvordan frakoble iPhone fra Mac?

Hvis du bruker iOS 10.2 eller eldre, trykker du på Innstillinger > iCloud > Logg av. Trykk på Logg av igjen, og trykk deretter på Slett fra [enhet] og skriv inn Apple-ID-passordet. Gå deretter til Innstillinger > iTunes og App Store > Apple-ID > Logg av. Hvordan fjerne en enhet fra iCloud? Klikk på Alle enheter og velg enheten du vil slette, i Finn iPhone på iCloud.com. Hvis du ikke ser Alle enheter, er det fordi du allerede har valgt en enhet. Klikk på navnet på den gjeldende enheten i midten av verktøylinjen for å få tilgang til Enheter-listen, og velg deretter en ny enhet. Klikk på Slett [enhet].

Ta dette i betraktning, hvordan logge seg inn på icloud?

Logg på iCloud.com

Gå til iCloud.com og logg på med din Apple-ID. Hvis du allerede er logget på enheten med Apple‑ID‑en din, og enheten har Touch ID eller Face ID, kan du bruke det for å logge på iCloud.com.

By Gravante

Hvordan slå av og på Apple Watch? :: Hvordan slå av iPad som har låst seg?
Nyttige lenker