Hjem > H > Hvordan Slette Kreditter?

Hvordan slette kreditter?

For å slette/avslutte kredittkort, bes du ta direkte kontakt med finansforetaket som har utstedt kredittkortet ditt. Oversikt over dine finansforetak finner du ved å logge deg inn i innsynstjenesten vår, hvor du vil finne kontaktinformasjonen.

Les mer

Tilsvarende, hvordan få oversikt over all gjeld?

Slik undersøker du din gjeld hos Gjeldsregisteret AS:

  1. Gå til www.gjeldsregisteret.com.
  2. Scroll helt til bunnen på siden.
  3. Trykk «Innsyn i egne opplysninger»
  4. Trykk på «Logg inn»
  5. Identifiser deg med BankID, Buypass eller Commfides.
  6. Se oversikt over din gjeldsinformasjon i de aktuelle fanene.
Og et annet spørsmål, hva viser gjeldsregisteret? Gjeldsregisteret er en fullstendig oversikt over nordmenns usikrede gjeld. Det vil si all din kredittkortgjeld, alle forbrukslån og kjøpekreditt du har. Hensikten med gjeldsregisteret er å forebygge betalingsproblemer. Norge ligger helt i verdenstoppen i privat gjeld, viser tall fra Finanstilsynet.

Deretter, hvor finner jeg oversikt over kredittkort?

For privatpersoner er det gratis å sjekke seg selv i gjeldsregisteret. Ved hjelp Bank ID logger du deg inn via nettsiden norskgjeld.no. Gjeldsinformasjonen om deg kan kun hentes av finansforetak som banker, og ikke av andre selskaper som ønsker å gjøre en kredittsjekk av deg. Hvorfor lav kreditt score? Kredittverdigheten og kredittscoren din avhenger nemlig både av inntekt og gjeld som du allerede har. Dyre lån og kreditter gjør det vanskeligere å betale ned gjelden din. Du bør også holde deg unna dyr kredittgjeld og smålån som er urealistiske for deg å betale ned på.

Derav, når slettes gammel gjeld?

Som regel varer en gjeldsordning i fem år. I denne perioden skal du betale ned så mye du klarer av gjelden din. Når perioden med gjeldsordning er over er du som hovedregel gjeldfri, med unntak av gjeld som er sikret med pant i bolig. I forhold til dette, hvordan finne inkassosaker? Den enkleste måten å få oversikt over inkasso er å ta en kredittsjekk av deg selv hos de forskjellige aktørene. Hvis du ønsker en detaljert oversikt så kan du kontakte Bisnode, Lindorff, Experian for å sjekke hva de eventuelt har registrert på deg.

Derav, er gjeldsregisteret trygt?

Gjeldsregisteret gir også deg som privatperson innsyn i dine egne opplysninger. Det er gratis å sjekke seg selv i gjeldsregisteret, og fordi du logger inn via ID-porten er det helt trygt. Hvem har tilgang til gjeldsregisteret? Alle personer med norsk fødsels- og d-nummer kan få tilgang til gjeldsopplysninger om seg selv ved bruk av innsynstjeneste. Du kan rette henvendelser om feil i gjeldsopplysningene dine til finansforetakene som har registrert opplysningene.

Hvordan finne ut ubetalte regninger?

Det finnes flere nettsider hvor du kan sjekke hvor mye forbruksgjeld du har, for eksempel hos Gjeldsregisteret, Norsk gjeldsinformasjon eller Experian. Vær oppmerksom på at det bare er kredittkort- og forbrukslån som vises i disse registrene.

By Herculie Giorgio

Hva er kredittgjeld? :: Hvordan fjerne ting fra loggen?
Nyttige lenker