Hjem > H > Hvordan Slette Loggen I Firefox?

Hvordan slette loggen i Firefox?

Hvordan sletter jeg historikken?

  1. Trykk på Firefox-knappen øverst i Firefox-vinduet. Gå til Historikk-menyen og velg Slett nylig historikk.
  2. Velg hvor mye av historikken du ønsker å slette:
  3. Til slutt, trykk på knappen Slett nå.

Les mer

Hvordan slette loggen på Internet Explorer?

Slett leserlogg: Internet Explorer: Trykk på tannhjulet oppe til høyre og gå ned til sikkerhet Trykk på det øverst valget "Slett leserlogg" Kun nr. 2, 3 og 4 skal være huket av Trykk "Slett" nederst Når den er ferdig er det viktig at du lukker alle Internet Explorer vinduene du har åpne. Hva betyr Slett nettleserdata? Nettleserlogg: Når du tømmer nettleserloggen, slettes følgende: Nettadresser du har besøkt, fjernes fra loggsiden. Snarveier til slike sider fjernes fra Ny fane-siden. Forslag til slike nettsteder vises ikke lenger i adressefeltet.

Hvordan se logg på YouTube?

YouTube

For å finne videoer du har sett før, søker du i seerloggen.

  1. Gå til seerloggen.
  2. Øverst til høyre går du til «Søk i seerloggen».
  3. Skriv inn det du leter etter.
  4. Klikk på Søk .
Også, hvordan se logg på iphone? Du kan finne og slette nett- og appaktivitet ved å gå til Min aktivitet. Finn ut mer om hvordan du sletter aktivitet manuelt eller konfigurerer automatisk sletting. Tips: For å øke sikkerheten kan du legge til et ekstra bekreftelsestrinn for å se hele loggen din i Min aktivitet.

Hvordan slette Google søk iPhone?

Slett Google-app-søk fra enheten din

  1. Åpne Google-appen på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på søkefeltet Se alle.
  3. Finn søket du vil fjerne, og sveip det til venstre.
  4. Trykk på Slett.
I forhold til dette, hva er dårlig med digitale spor? Enorme datamengder

Det finnes dessuten mange åpne kilder til personopplysninger, slik som skattelister og telefonregistre. Samtidig blir verktøyene for å søke fram og kombinere mye av denne informasjon, stadig bedre, og mengden personopplysninger som samles inn av de store selskapene, er gigantiske.

Hva er digitale fotspor?

Digitale spor er et uttrykk som brukes for å beskrive de sporene som legges igjen ved bruk av internett. Dette er elektronisk informasjon som kan knyttes til en bruker, person, elektronisk verktøy, hendelse eller sted. Deretter, hva er telia nettslett? Nettslett får du med uten ekstra kostnad i alle våre mobilabonnement. Du får råd om hvordan du kan unngå at personlig informasjon blir spredt på nettet, i tillegg til veiledning og hjelp til å fjerne uønsket eller krenkende innhold fra nettet samt å stenge falske profiler opprettet i ditt navn.

Ta dette i betraktning, kan noen se hva jeg har søkt på?

Teknisk sett er det mulig, ja. De som eier eller kontrollerer et nettverk (trådløst eller med ledning) kan i teorien se hvilke nettsider som besøkes av de som er koblet til nettet. Man bør derfor være forsiktig med å bruke åpne, offentlige nettverk som trådløse nettverk på kafeer og restauranter.

By Garret

Hvordan slette alt fra en Mac? :: Hvordan slette ting du har søkt på?
Nyttige lenker