Hjem > H > Hvordan Slette Besøkte Nettsider?

Hvordan slette besøkte nettsider?

Tøm loggen

  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer. øverst til høyre.
  3. Klikk på Logg. Logg.
  4. Klikk på Slett nettleserdata til venstre.
  5. Velg hvor mye av loggen du vil slette, i rullegardinmenyen.
  6. Merk av i boksene for informasjonen du vil at Chrome skal slette, inkludert «Nettlesingslogg».
  7. Klikk på Slett data.

Les mer

I forhold til dette, hva har jeg søkt på google?

Siden heter Min aktivitet, og har loggført alt du har søkt etter siden du først opprettet mailkontoen. Her kan du altså gå inn og se tilbake på alt du noen gang har søkt etter. Men også her går det heldigvis an å slette søkehistorikken sin. For å gjøre dette, går du inn på Min aktivitet. Hva er Nettleserlogg? Når du bruker nettleseren til å surfe på Internett, lagres det informasjon som hvilke nettsider du har besøkt, hva du har lastet ned og dine lagrede passord. Du har selv kontroll over disse dataene.

Kan Google se hva jeg søker på?

Undervalget «Søk og surfeaktivitet» er en logg over søkeaktiviteten din. Det vil si alle søkestrenger du har fóret inn i Googles søkemotor, og som Google har knyttet til din konto. Disse lagres med dato og tidspunkt, og du kan hoppe tilbake mange år og se hva du søkte etter. I forhold til dette, hvordan finne søkehistorikk på iphone? Slik kan du sjekke søkehistorikken din

Åpne Finder. Trykk på «Gå» i verktøylinja øverst på skjermen, og hold inne «Option/Alt»-knappen på tastaturet. Trykk på Bibliotek-knappen som dukker opp. Finn Safari-mappen - der ligger WebpageIcons.

Hvordan sjekke loggen på iPhone?

Du kan finne og slette nett- og appaktivitet ved å gå til Min aktivitet. Finn ut mer om hvordan du sletter aktivitet manuelt eller konfigurerer automatisk sletting. Tips: For å øke sikkerheten kan du legge til et ekstra bekreftelsestrinn for å se hele loggen din i Min aktivitet. Hvordan finne telefonlogg på iPhone? Vis og slett samtaleloggen på iPhone

  1. Åpne Telefon-appen og trykk på Nylige for å vise en liste over nylige anrop.
  2. Trykk på Rediger.
  3. Slett hele anropsloggen eller et bestemt anrop. For å fjerne hele loggen trykker du på Fjern og så Fjern alle nylige.

Dessuten, hvordan fjerne sider på iphone 12?

Slik lukker du apper på iPhone 12

  1. Få frem appbytteren ved å sveipe opp fra bunnen av skjermen.
  2. Sveip gjennom appene fra side til side og finn appen du vil lukke.
  3. For å lukke en app, sveip opp på den.
  4. Fortsett å lukke apper som du vil lukke med samme metode.
Hvordan slette loggen på Safari? Logglisten i Safari er en oversikt over websider du har besøkt. Listen hjelper deg med å gå tilbake til disse sidene, men det kan hende at du vil slette informasjonen av hensyn til personvern. Slik tømmer du hele listen: Velg Logg > Slett Logg, og klikk deretter på Tøm.

Ta dette i betraktning, hvor finner man loggen på safari?

Klikk på Logg for å søke i sist besøkte websider, eller klikk på Alle for å søke i sist besøkte websider og alle bokmerkene dine.

By Arst

Hvordan kan jeg enkelt fjerne mail fra iPhone? :: Hvordan sjekke loggen på Iphone?
Nyttige lenker