Hjem > H > Hvordan Gjenopprette Slettede Dokumenter På Mac?

Hvordan gjenopprette slettede dokumenter på Mac?

Hvis du for eksempel vil gjenopprette en fil du slettet ved en feiltagelse fra Dokumenter-mappen, åpner du Dokumenter-mappen. Hvis du skal gjenopprette et objekt fra skrivebordet, trenger du ikke å åpne noen vinduer. Bruk Launchpad til å vise og åpne apper på Macen og åpne Time Machine.

Les mer

Hvordan tømme papirkurven på Mac?

Å få en rask og sikker Papirkurv tom er veldig enkelt. Trinn 1: Klikk og hold "Papirkurv" -ikonet i Dock. Trinn 2: Velg "Tøm søppel" i popup-vinduet. Her er du ferdig med å tømme papirkurven raskt. Hva er andre volumer i beholderen Mac? 'Andre volumer i beholder' kommer som et resultat av filsystemet som Apple bruker siden introduksjonen av High Sierra, APFS. APFS -filsystemet gjør det slik at en fysisk harddisk kan ha flere beholdere med virtuelle volumer.

Hvordan fjerne duplikater i bilder mac?

Slett dublettene på Mac

Har du ikke en PC, så trenger du ikke å fortvile, for det findes også programmer som sletter dubletter for deg med en Mac. Med programmet Duplicate Photos Fixer Pro kan du lett fjerne uønskede kopier av bildene dine og spare masse plass på harddiskene dine.
Hvordan rense en Mac? Slå først av Macen, og koble fra strømkabelen og andre tilkoblede enheter. Deretter bruker du en fuktig, myk og lofri klut til å rengjøre maskinen på utsiden. Unngå å få fukt i åpningene på maskinen. Spray aldri rengjøringsmidler direkte på maskinen.

Hvordan få tilbake verktøylinjen på Mac?

Hvis du kjører OS X El Capitan er det faktisk fullt mulig å fjerne menylinjen på skjermen. Det fungerer helt likt som å fjerne Docken nederst på siden. Så fort du flytter musepekeren til en av kantene på skjermen, dukker menylinjen opp igjen. Hvor er Safari meny? For å aktivere Safari Development-menyen må vi gå til Safari> Innstillinger> Avansert. I den siste delen av vinduet som vises, vil vi se en velger som sier «Vis utviklingsmenyen i menylinjen». Vi trykker for å aktivere det, og vi har alt klart for neste trinn.

Man kan også spørre hvordan får jeg tilbake verktøylinjen?

Derfor må du slå av automatisk skjul og få oppgavelinjen til å dukke opp igjen. Trykk på "Ctrl", "Alt" og "Del" på tastaturet samtidig. Folk spør også hvordan legge dokument på skrivebordet? Opprette en snarvei på skrivebordet for et Office-dokument eller -fil

  1. Bla Windows til dokumentet eller filen du vil opprette en snarvei på skrivebordet for, i Windows Explorer.
  2. Høyreklikk navnet på dokumentet, og klikk deretter Opprett snarvei. I Windows 8 klikker du Send til > skrivebord (Opprett snarvei).

Angående dette, hvordan organisere mac?

Organisere filer på skrivebordet

Hvis du vil bestemme hvordan filene plasseres på skrivebordet, velger du Ingen for Sorter etter. Du kan fremdeles organisere filene når som helst – bare klikk på skrivebordet, velg Vis > Rydd opp etter, og velg deretter hvordan du vil ordne filene.

By Khalil Mailhiot

Hvordan slette bilder fra en enhet? :: Hvordan fjerne ikon på mac?
Nyttige lenker