Hjem > H > Hvordan Se Min Historie På Facebook?

Hvordan se min historie på Facebook?

Øverst i nyhetsoppdateringen på Facebook: Historien din vises øverst i vennenes eller følgernes nyhetsoppdatering på Facebook. Øverst i din egen nyhetsoppdatering vil historien din være den første historien i denne delen. Øverst i Messenger: Historien din vises i en rad øverst i Messenger-innboksen din.

Les mer

I forhold til dette, hvordan se historier på facebook?

Historier vises øverst i nyhetsoppdateringen på en datamaskin eller mobilnettleser. Trykk eller klikk på en historie for å se den, eller bruk pilene (datamaskin) eller sveip til venstre (mobil) for å gå til neste skjermbilde eller historie. Hvem kan se story på messenger? Hvordan velger jeg hvem som kan se historien min i Messenger-...

  • Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i Messenger.
  • Trykk på Personvern i menyen.
  • Trykk på Historie-publikum.
  • Velg Offentlig, Kun venner eller Egendefinert.
  • Trykk på Lagre.

Hvordan slette video på messenger?

Trykk og hold på meldingen eller bildet du vil slette. Trykk på Fjern, og trykk deretter på Fjern for deg. Trykk på Fjern. Hvordan se story på Insta uten at det vises? Her er fremgangsmåten:

  1. Trykk på story-ikonet før eller etter den du vil snike på.
  2. Hold inne på bildet, og du vil se at ikoner og streker forsvinner og bildet står alene.
  3. Ta en annen finger og sveip forsiktig over bildet, og du vil se storyen uten at vedkommende får beskjed om at du har sett den.

Angående dette, hvor lang kan en instastory være?

Instagram tillater 15 sekunders videosnutter, Facebook 20 sekunder og Whatsapp 30 sekunder. Da kan det være kjedelig om man nettopp filmet en snutt man gjerne skulle ha postet, men som er noen sekunder for lang. Hvordan lime inn bilder på Instastory? Lime inn bilder

Du kan enkelt legge dette til i storyen igjen ved å kopiere det fra kamerarullen. Når du da åpner Instagram igjen, vil det dukke opp «Lim inn etikett» i venstre hjørne. Dukker det ikke opp, er det mulig å velge tekstverktøyet og lime inn fra der.

Så, hva er my story?

Foruten å kunne sende bilder og videoer til hverandre som kan sees én gang, har Snapchat hatt stor suksess med sin «my story»-funksjon, som lar deg poste bilder og videoklipp som er tilgjengelige i 24 timer for alle som følger deg. Hva betyr rekkefølgen på Insta story? Hvis det er færre enn 50 personer som har sett Instagram Storien din, er listen over hvem som har sett den i omvendt kronologisk rekkefølge; det betyr at personen som har sett den sist havner nederst, mens den som så den først ligger øverst.

Og et annet spørsmål, hvordan poste innlegg på story?

Hvordan deler jeg noens innlegg fra feeden i Instagram-historien...

  1. Trykk på under bildet eller videoen i feeden.
  2. Trykk på Legg til innlegg/video i historien din.
  3. Trykk på Send til.
  4. Trykk på Del ved siden av Din historie, og trykk deretter på Ferdig.

By Rudolph Musson

Hvordan ser man hvem som følger deg på Facebook? :: Hvordan slette My Story Instagram?
Nyttige lenker